גביניות ללא סוכר Pastries with sugar-free cheese filling

 










English recipe listed below


לשים בקערה

250 גרם גבינה ריקוטה או גבינת שמנת


להוסיף

1 כפית תמצית וניל


להוסיף

1 כף שמן קנולה או חמניות


להוסיף

3-2 כפות תחליף ללא סוכר

או סוכר רגיל


להוסיף 

1 כף קמח לבן מנופה

ולערבב


להוסיף

2 כפות אוכמניות טריות

 או קפואות או צימוקים

ולערבב


לביצה  למריחה

לשים בכוס 

1 ביצה

1 כף מי ברז ולערבב


לקחת בצק עלים לחתוך לריבועים

של  כ- 10×10 סנטימטר

להבריש עם ביצה את שולי ריבועי הבצק 

לשים במרכז הריבוע

1 כפית מלית גבינה

לקפל למעטפת

לשים בתבנית אפייה עם נייר אפייה

להבריש את הבצק בביצה

לאפות בתנור חם 170 מעלות

לאפות כ-35 דקות

לאחר האפייה לפזר תחליף סוכר

או אבקת סוכר למי שרוצה

put in a bowl

250 grams of ricotta cheese or cream cheese


add

1 teaspoon vanilla extract


add

1 tablespoon canola or sunflower oil


add

2-3 tablespoons sugar-free substitute

or regular sugar


add

1 tablespoon sifted white flour

and mix


add

2 tablespoons fresh blueberries

 or frozen or raisins

and mix


Egg for spreading

put in a glass
1 egg

1 tablespoon of tap water and mix


Take puff pastry and cut into squares

of about 10x10 centimeters

Brush the edges of the dough squares with egg

Put in the center of the square

1 teaspoon of cheese filling

fold into a shell

Put in a baking pan with baking paper

Brush the dough with egg

Bake in a hot oven at 170 degrees

Bake for about 35 minutes

After baking sprinkle sugar substitute

Or powdered sugar for those who want it


תגובות