Recipe in English
Listed below
למלית גבינה מתוקה ומלוחה
לשים
בשתי קערות
בכל אחת 250 גרם
גבינה ריקוטה או גבינת שמנת בטעם טבעי
להוסיף
חצי כוס גבינה צהובה מגורדת מוצרלה או גאודה
להוסיף חצי כפית
שטוחה מלח
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף 1 כף שמן זית
להוסיף
1.5 כפות גבינה מלוחה פטה יוונית או גבינה
בולגרית
להוסיף
1.5 כפות קמח לבן
ולערבב
להוסיף
1 כף קמח לבן מנופה
להוסיף
1.5 כפות אוכמניות
טריות ולערבב
למלית הגבינה המתוקה הוספתי עוד
ככף קמח וערבבתי
לקחת בצק עלים
בערך בגודל 55× 40 סנטימטר
לחתוך לחצי לרוחב
למלית הגבינה המתוקה
הוספתי עוד
ככף אחת קמח וערבבתי
לקחת בצק עלים
בערך בגודל 55× 40 סנטימטר
לשים על נייר
שהברשנו עם קצת
שמן קנולה
לחתוך לחצי
לשים מלית גבינה מלוחה לכל האורך
לגלגל לרולדה
ושים על תבנית אפייה
עם נייר אפייה
וליצור צורת לב
להברישת המאפה
1 ביצה מעורבבת
עם 1 כף מי ברז
להבריש את המאפה
עם הביצה
לקשט עם חצאי עגבניות
שרי ופטרוזיליה
לאפות בתנור חם
170 מעלות
כ-40 מעלות
לאחר האפייה להגיש עם ירקות חמוצים ביצים מבושלות
למאפה המתוק
למלית המתוקה
הוספתי עוד כף
שטוחה קמח לבן וערבבתי
לשים את המלית
המתוקה לאורך הבצק
לגלגל לרולדה
לשים על תבנית אפייה
עם נייר אפייה
ליצור צורת לב
למרוח בביצה
לחתוך פסים על הבצק
לקשט עם אוכמניות
לאפות בתנור חם
170 מעלות כ-40 דקות
לאחר האפייה לפזר מעט אבקת סוכר
ולקדט עם פירות חתוכים
For a sweet and salty cheese filling
to put
in two bowls
250 grams each
Ricotta cheese or natural flavored cream cheese
add
Half a cup of mozzarella or gouda cheese
scraped
Add half a teaspoon
flat salt
add
A little black pepper
Add 1 tablespoon of olive oil
add
1.5 tablespoons of salty Greek feta cheese
add
1.5 tablespoons of white flour
and mix
add
1 tablespoon sifted white flour
add
1.5 tablespoons of blueberries
fresh and mix
I added more to the sweet cheese filling
A spoonful of flour and I mixed
Take puff pastry
Approximately 55 x 40 centimeters in size
cut in half crosswise
For the sweet cheese filling
I added more
About one tablespoon of flour and I mixed
Take puff pastry
Approximately 55 x 40 centimeters in size
put on paper
that we brushed with a little
canola oil
cut in half
Put a salty cheese filling along the entire length
to roll
and put on a baking tray
with baking paper
and make a heart shape
for brushing the pastry
1 scrambled egg
with 1 tablespoon of tap water
brush the pastry
with the egg
Garnish with tomato halves
Cherry and parsley
Bake in a hot oven
170 degrees
about 40 degrees
After baking, serve with pickled vegetables and boiled eggs
For the sweet pastry
For the sweet stuffing
I added another tablespoon
Flat white flour and mixed
Put the stuffing
The sweet throughout the dough
to roll
put on a baking tray
with baking paper
make a heart shape
Brush with egg
Cut strips on the dough
Garnish with blueberries
Bake in a hot oven
170 degrees for about 40 minutes
After baking sprinkle a little powdered sugar
And cadet with cut fruit
תגובות
הוסף רשומת תגובה