לב מהמם לחג האהבה

 






English recipe listed below




צריך מלבן בצק עלים

בגודל של תבנית שאתם רוצים להכין


בהתחלה רק לסמן

צורת לב

ואחר כך לחתוך

לצורת הלב


לסמן בשוליים

את צורת הלב 

כמו בסרטון


לשים בתבנית

עם נייר אפייה


לחורר את הלב 

 באמצע עם מזלג

אפייה 170 מעלות כ-35 דקות

עד קריספיות


לקרם

לשים בקערה 

2 מיכלי שמנת לקצפת

500 גרם לקצפת


להוסיף 

1 שקית אבקת איסטנט פודינג וניל

80 גרם 



להוסיף

1 כפית תמצית וניל


להוסיף

כ-2.5 כפות סוכר לבן


להקציף

לקרם יציב


לשים בשק זילוף

עם צינטר כוכבי

או עגול


לשים בשק זילוף

עם צינטר כוכבי

או עגול


כשהבצק אפוי וקר

למרוח על כל הבצק

ריבת דובדבנים או 

תות 


בשולי הבצק לפזר

שבבי שקדים אפויים


לזלף את הקרם במאפה

כך כמו הרימות

חוץ מהשוליים


להניח על הקרם

פירות שחתכנו



לקישוט

אוכמניות או פטל טרי

לחתוך פירות כמו

תותים ,קיווי ועוד



You need a puff pastry rectangle
in the size of the pattern you want to make

At first just mark
Heart-shaped
and then cut
to the shape of the heart

Mark in the margin
the shape of the heart
as in the video

put in a mold
with baking paper

pierce the heart
 in the middle with a fork
baking
170 degrees for about 35 minutes
until crispy

to the cream
put in a bowl
500 grams of whipped cream

add
80 grams
Instant powder
Vanilla pudding

add
1 teaspoon vanilla extract

add
About 2.5 tablespoons
White sugar

whisk
For a stable cream

put in a piping bag
with a star center
or round

When the dough is baked and cold
Spread all over the dough
Cherry jam or
strawberry

Spread on the edges of the dough
Baked almond chips

Pour the cream in the pastry
Like the maggots
except for the margins

put on the cream
Fruits we cut


for decoration
Blueberries or fresh raspberries
cut fruit like
Strawberries, kiwi and more

תגובות