English recipe listed below
צריך מלבן בצק עלים
בגודל של תבנית שאתם רוצים להכין
בהתחלה רק לסמן
צורת לב
ואחר כך לחתוך
לצורת הלב
לסמן בשוליים
את צורת הלב
כמו בסרטון
לשים בתבנית
עם נייר אפייה
לחורר את הלב
באמצע עם מזלג
אפייה 170 מעלות כ-35 דקות
עד קריספיות
לקרם
לשים בקערה
2 מיכלי שמנת לקצפת
500 גרם לקצפת
להוסיף
1 שקית אבקת איסטנט פודינג וניל
80 גרם
להוסיף
1 כפית תמצית וניל
להוסיף
כ-2.5 כפות סוכר לבן
להקציף
לקרם יציב
לשים בשק זילוף
עם צינטר כוכבי
או עגול
לשים בשק זילוף
עם צינטר כוכבי
או עגול
כשהבצק אפוי וקר
למרוח על כל הבצק
ריבת דובדבנים או
תות
בשולי הבצק לפזר
שבבי שקדים אפויים
לזלף את הקרם במאפה
כך כמו הרימות
חוץ מהשוליים
להניח על הקרם
פירות שחתכנו
לקישוט
אוכמניות או פטל טרי
לחתוך פירות כמו
תותים ,קיווי ועוד
You need a puff pastry rectangle
in the size of the pattern you want to make
At first just mark
Heart-shaped
and then cut
to the shape of the heart
Mark in the margin
the shape of the heart
as in the video
put in a mold
with baking paper
pierce the heart
in the middle with a fork
baking
170 degrees for about 35 minutes
until crispy
to the cream
put in a bowl
500 grams of whipped cream
add
80 grams
Instant powder
Vanilla pudding
add
1 teaspoon vanilla extract
add
About 2.5 tablespoons
White sugar
whisk
For a stable cream
put in a piping bag
with a star center
or round
When the dough is baked and cold
Spread all over the dough
Cherry jam or
strawberry
Spread on the edges of the dough
Baked almond chips
Pour the cream in the pastry
Like the maggots
except for the margins
put on the cream
Fruits we cut
for decoration
Blueberries or fresh raspberries
cut fruit like
Strawberries, kiwi and more
תגובות
הוסף רשומת תגובה