למלית
3 תפוחים ירוקים
לחתוך לקוביות קטנות
לשים את התפוחי בקערה
להוסיף
מעט מלח
להוסיף
כרבע כפית קינמון
להוסיף
כ-כף וחצי צימוקים
להוסיף
כשלוש כפות סוכר לבן
או
תחליף ללא סוכר לערבב
להוסיף
כשתי כפות קורנפלור
ולערבב
לקחת בצק מלאווח או בצק עלים
או בצק פילו
לשים על נייר אפייה שמרחנו עליו
מעט שמן
לשים באמצע הבצק לכל אורכו
כשלוש כפות מלית תפוחים
לשים על מלית התפוחים
ככף שטוחה חתיכות חמאה=לא חייבים
למתוח מעט את הבצק משני הצדדים
לקפל את הבצק כמו מעטפה
לשים את המאפה על תבנית עם נייר אפייה
להבריש את הבצק עם ממש מעט שמן קנולה או
חמאה מומסת או לא חייבים
לאפות בתנור חם 170 מעלות.כ-35 דקות
לאחר האפייה לפזר מעט אבקת סוכר
או תחליף סוכר
English recipe listed below
3 green apples
cut into small cubes
Put the apples in a bowl
add
a little salt
add
About a quarter teaspoon of cinnamon
add
About a tablespoon and a half of raisins
add
About three tablespoons of white sugar
or
sugar free mix
add
About two tablespoons of cornflour
and mix
Take dough from a Yemenite sheet pan
or puff pastry
or filo dough
or filo dough
Put on baking paper that we have smeared on it
A little fat
Put in the middle of the dough all the way around
About three tablespoons of apple filling
put on the apple filling
About a flat spoon pieces of butter = not necessary
Stretch the dough slightly on both sides
Fold the dough like an envelope
תגובות
הוסף רשומת תגובה