מרק עדשים וירקות עם איטריות טבעוניVegan lentil and vegetable soup with thin noodles

 






English recipe listed below



2 בצלים גדולים

2 גדולים

1 ענף סלארי

2 תפוחי אדמה בינוניים

1 בטטה גדולה

לחתוך הכל לקוביות קטנות


את הבטטה לקלף ולחתוך לקוביות קטנות


לשים סיר גדול

ולחמם להוסיף

2 כפות שמן זית לשים את הירקות

לערבב

ולטגן כחמש דקות



לנקות ולשתוף כ-150 גרם  או יותר 

עדשים ירוקות ככוס אחת

למלא את הסיר עם

 מי ברז

יותר מחצי גובה הסיר ולהרתיח

להוסיף את העדשים

לא השראתי אותם במים לבשל כ-20 דקות עד

שהעדשים רכות

להוסיף

כשלוש כפות איטריות דקות

להוסיף מעט פלפל שחור או לבן

להוסיף

2 כפות אבקת מרק בטעם עוף

לבשל כשלוש דקות עד שהאיטריות רכות



2 large onions

2 big ones

1 salary branch

2 medium potatoes

1 large sweet potato

Cut everything into small cubes

Peel the sweet potato and cut it into small cubes

Put a large pot

and heat to add

Put 2 tablespoons of olive oil on the vegetables

to stir

and fry for about five minutes
clean and share about 150 grams or more

Green lentils as one cup

Fill the pot with
 tap water

More than half the height of the pot and boil

Add the lentils

I did not soak them in water to cook for about 20 minutes until

that the lentils are soft

add

About three spoons of thin noodles

Add a little black or white pepper

add

2 tablespoons of chicken flavored soup powder

Cook for about three minutes until the noodles are soft
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


תגובות