English recipe listed below
500 גרם עדשים שחורות
לנקות ולשתוף
לבשל בסיר עם מים כ- 15
דקות עד שהם יוצר רכות
אבל שלמות
אחרי הבישול לתת להם להתקרר
אני לא משתמשת בכל העדשים שבישלתי
מה שנשאר אני מקפיאה
לפעם הבאה
לקצוץ דק
1 כוס פיטרוזיליה
חצי כוס שמיר
כ-2 כפות כוסברה
חצי בצל סגול או לבן
1 פלפל אדום
לשים את כל הירקות בקערה
לקצוץ דק 1 ענף סלרי
להוסיף את הסלרי
לקערה
להוסיף
כ-15 כפות
עדשים מבושלים
מסוננים ולערבב
להוסיף
כחצי כפית מלח
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף
כ-3 כפות שמן זית
ולערבב
להוסיף
כ-2 כפות מיץ לימון סחוט
ולערבב
500 grams of black lentils
Clean and share
Cook in a pot with water for about 15
minutes until they become soft
But perfection
After cooking let them cool
I don't use all the lentils I cooked
I freeze what's left
for next time
chop thinly
1 cup parsley
Half a cup of dill
About 2 tablespoons of coriander
Half a purple or white onion
1 red pepper
Put all the vegetables in a bowl
chop thinly
1 celery branch
Add the celery
to the bowl
add
About 15 tablespoons
Cooked lentils
Filter and mix
add
About half a teaspoon of salt
add
A little black pepper
add
About 3 tablespoons of olive oil
and mix
add
About 2 tablespoons of squeezed lemon juice
and mix
תגובות
הוסף רשומת תגובה