English recipe listed below
שמים בצלחת
1 ביצה
1 כף מי ברז
ולערבב
להוסיף
כרבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
ולערבב
בצלחת שנייה לשים
1כוס פירורי לחם
להוסיף
ככוס וחצי פיצפוצי אורז
להוסיף
כרבע כפית מלח
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף
כשלוש כפות זרעי שומשום
בצלחת שלישית לשים
ככוס 1 קמח לבן
כ-700 גרם חזה עוף
או חזה הודו
חתוך לשניצל
לפזר מעט מלח
ומעט פלפל שחור
ולערבב
לטבול את השניצל
בקמח
לאחר מכן לטבול בביצה
ולבסוף לטבול היטב בפירורי הלחם
לשים מחבת בחום בינוני
לשים שמן קנולה
כשלוש מילימטר גובה
לשים את השניצל בשמן
חם ולטגן כשתיים
שתיים וחצי דקות
מכל צד
להפוך לצד השני לעוד
כ-2 דקות טיגון
ולהוציא לצלחת עם נייר מגבת
להמשיך ולטגן את שאר השניצלים
Put on a plate
1 egg
1 tablespoon of water
tap
and mix
add
About a quarter teaspoon of salt
A little black pepper
and mix
Put in a second plate
1 cup of bread crumbs
add
about a cup and a half
Rice crackers
add
About a quarter teaspoon of salt
add
A little black pepper
add
About three tablespoons
Sesame seeds
Put in a third plate
1 cup white flour
About 700 grams of chicken breast
or turkey breast
Cut into schnitzel
sprinkle a little salt
and a little black pepper
and mix
Dip the schnitzel
in flour
Then dip in egg
and finally dip well in the bread crumbs
Put a pan on medium heat
Put canola oil
About three millimeters high
Put the schnitzel in oil
hot and fry as two
Two and a half minutes
From every side
turn the other side into more
Fry for about 2 minutes
and remove to a plate with a paper towel
תגובות
הוסף רשומת תגובה