English recipe listed below
מדוד בגרם
או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
כוס פלסטיק חד פעמית שווה לשלושת רבעי כוס
מדידה בינלאומית
לשים בקערה
שלושת רבעי כוס סוכר לבן
90 גרם
להוסיף
2 ביצים בינוניות
להוסיף
חצי כוס
שוקולית אבקת קקאו ממותקת
50 גרם
להוסיף רבע
כפית מלח
להוסיף
1 כף גדושה אבקת קקאו לא ממותקת
להוסיף
1 כפית תמצית וניל או רום
להוסיף
שלושת רבעי כוס שמן קנולה
או חמניות 90 גרם
להוסיף
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
להוסיף
כוס ושליש קמח לבן מנופה
125 גרם
להוסיף
שלושת רבעי כוס מים רותחים
122 גרם
ולערבב
להכין תבנית אינגליש קייק
עם נייר אפיה
לשים את העוגה בתבנית
לשים מעל העוגה פרוסות בננות
לאפות בתנור חם
160-170 מעלות
כ-40-50 דקות לפי הצורך
לציפוי שוקולד
לשים בסיר שלושת רבעי כוס
שמנת לקצפת
80 גרם
ולהביא לידי רתיחה
להכין
100 גרם שוקולד
מריר שבור
להוסיף
את השוקולד
לשמנת הרתוחה
לחכות כחצי דקה
ולערבב לקרם חלק
לקשט עם
קרם שוקולד גנש
לפזר פרוסות בננות
לזלף גנש על הבננות
ולפזר אגוזי פקאן
put in a bowl
90 grams
White sugar
add
2 medium eggs
add
50 grams of sweetened cocoa powder
add a quarter
Teaspoon of salt
add
1 heaping tablespoon of unsweetened cocoa powder
add
1 teaspoon vanilla extract or rum
add
90 grams of canola oil
add
10 grams of baking powder
add
125 grams of flour
Sifted white
add
122 grams of boiling water
and mix
Make an English cake mold
with baking paper
Put the cake in the pan
Put banana slices on top of the cake
Bake in a hot oven
160-170 degrees
About 40-50 minutes as needed
for chocolate coating
put in a pot
80 grams
whipped cream
and bring to me
boil
Prepare
100 grams of chocolate
broken bitter
add
the chocolate
for the boiled cream
wait about half a minute
and mix to a smooth cream
decorate with
Ganesha chocolate cream
Scatter banana slices
Drizzle Ganesh on the bananas
and sprinkle with pecans
תגובות
הוסף רשומת תגובה