עוגת שוקולד מהירה עם בננהQuick chocolate cake With an excellent banana

 






English recipe listed below


מדוד בגרם 

או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה 

כוס פלסטיק חד פעמית שווה לשלושת רבעי כוס 

מדידה בינלאומית


לשים בקערה

שלושת רבעי כוס סוכר לבן

90 גרם

להוסיף

2 ביצים בינוניות


להוסיף

חצי כוס

שוקולית  אבקת קקאו ממותקת

50 גרם

להוסיף רבע 

כפית מלח


להוסיף

1 כף גדושה אבקת קקאו לא ממותקת


להוסיף

1 כפית תמצית וניל או רום


להוסיף

שלושת רבעי כוס שמן קנולה

או חמניות 90 גרם 


להוסיף

1 שקית אבקת אפיה 10 גרם


להוסיף

כוס ושליש קמח לבן מנופה

125 גרם


להוסיף

שלושת רבעי כוס מים רותחים

122 גרם 

ולערבב


להכין תבנית אינגליש קייק

עם נייר אפיה

לשים את העוגה בתבנית

לשים מעל העוגה פרוסות בננות


לאפות בתנור חם

160-170 מעלות

כ-40-50 דקות לפי הצורך



לציפוי שוקולד

לשים  בסיר שלושת רבעי כוס

שמנת לקצפת

80 גרם


ולהביא לידי רתיחה


להכין

100 גרם שוקולד

מריר שבור


להוסיף

את השוקולד

לשמנת הרתוחה

לחכות כחצי דקה

ולערבב לקרם חלק


לקשט עם

קרם שוקולד גנש


לפזר פרוסות בננות


לזלף גנש על הבננות

ולפזר אגוזי פקאן



put in a bowl
90 grams
White sugar

add
2 medium eggs


add
50 grams of sweetened cocoa powder

add a quarter
Teaspoon of salt

add
1 heaping tablespoon of unsweetened cocoa powder


add
1 teaspoon vanilla extract or rum

add
90 grams of canola oil

add
10 grams of baking powder

add
125 grams of flour
Sifted white


add
122 grams of boiling water
and mix

Make an English cake mold
with baking paper
Put the cake in the pan
Put banana slices on top of the cake


Bake in a hot oven
160-170 degrees
About 40-50 minutes as needed

for chocolate coating
put in a pot
80 grams
whipped cream
and bring to me
boil

Prepare
100 grams of chocolate
broken bitter


add
the chocolate
for the boiled cream
wait about half a minute
and mix to a smooth cream

decorate with
Ganesha chocolate cream

Scatter banana slices

Drizzle Ganesh on the bananas
and sprinkle with pecans

תגובות