עוגיות סהרוני אגוזים פריכיםCrunchy walnut cookies

 



סמל 'אומת על ידי הקהילה'

A recipe in English is listed at the end of the video



לשים בקערה

100 גרם חמאה או מרגרינה 

בטמפרטורת החדר


להוסיף

3 כפות סוכר לבן


להוסיף

1 כפית תמצית וניל


להוסיף

רבע כפית מלח


להוסיף

5 כפות אגוזי מלך טחונים


להוסיף

1 כפית אבקת אפייה

5 גרם


להוסיף

3 כוסות קמח לבן מנופה

300 גרם

מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית

לשתייה קרה


להוסיף

4 כפות שמן קנולה


להתחיל לערבב

לבצק נעים

 אם חסרים נוזלים

ניתן להוסיף

כ- 3- 5 כפיות מי ברז

לפי הצורך 

לחלק את הבצק ל-3

לגלגל לנקניק

ולחתוך לחתיכות בגודל 

של עגבניית שרי



להדק כל חתיכת

בצק בידיים לגלגל לסיגר

בערך באורך של כ-7 ס"מ

ליצור צורת סהרון

ולהניח ישר עם

תבנית עם נייר אפייה


לאפות בתנור חם

170 מעלות כ-25 דקות

לזהוב בהיר


כשהעוגיות יוצאות

מהתנור לפזר ישר אבקת סוכר

put in a bowl
100 grams of butter or margarine
at room temperature

add
3 tablespoons of white sugar

add
1 teaspoon
Vanilla extract

add
A quarter of a teaspoon of salt

add
5 tablespoons of walnuts
ground

add
1 teaspoon
Baking powder
5 grams

add
300 grams
Sifted white flour

add
4 tablespoons of canola oil

start mixing
for a pleasant dough
 If fluids are lacking
can be added
About 3-5 teaspoons of tap water
As needed
Divide the dough into 3
roll into a sausage
and cut into size pieces
of a cherry tomato


Fasten each piece
Dough in hands
to roll into a cigar
about the length
of about 7 cm
create a crescent shape
and put straight with
A mold with baking paper

Bake in a hot oven
170 degrees
About 25 minutes
to light gold

When the cookies come out
from the oven to spread
Straight powdered sugar

תגובות