English recipe listed below
החומרים
3 בצלים גדולים חתוכים לחצי ולפרוסות דקות
לפזר עליהם 1 כפית שטוחה מלח
ובעזרת כפות הידיים ללוש כדקה וחצי
לשים בקערה
ולהוסיף
מעט פלפל שחור
כרבע כפית כורכום
להוסיף
כחצי כפית שטוחה אבקת אפייה
1 כפית זרעי חרדל או זרעי כוסברה
ניתן להוסיף מעט אבקת קארי או כמון
לערבב
להוסיף
4 כפות קמח חומוס טחון מחומוס אפוי
או קמח עדשים
לערבב אם צריך להוסיף מעט מי ברז
כשתי כפות בערך לפי הצורך לקבלת קציצה דביקה
לחמם שמן במחבת בחום בינוני
כשתי מלימטר
לקחת מהבצל בגודל של כדור פינג פונג
להדק את הבצל בידיים וליצור קציצה מהודקת
לשים בשמן החם בזהירות
ולטגן כשתי דקות מכל צד עד הזהבה
לשים בצלחת עם נייר מגבת ולהגיש
the materials
3 large onions cut in half and thinly sliced
Sprinkle 1 flat teaspoon of salt on them
and with the palms of your hands knead for about a minute and a half
put in a bowl
and add
A little black pepper
About a quarter teaspoon of turmeric
add
About half a teaspoon of baking powder
1 teaspoon mustard seeds or coriander seeds
You can add a little curry powder or cumin
to stir
add
4 tablespoons ground chickpea flour from baked chickpeas
or lentil flour
Mix if you need to add a little tap water
About two tablespoons as needed to get a sticky patty
Heat oil in a pan over medium heat
About two millimeters
Take from the onion the size of a ping pong ball
Tighten the onion with your hands and form a tight patty
Put in the hot oil carefully
and fry for about two minutes on each side until golden
Put on a plate with a paper towel and serve
תגובות
הוסף רשומת תגובה