English recipe listed below
לקחת רינג
בקוטר של 20 סנטימטר
לשים מתחת נייר אפייה
לקחת ביסקוויטים
ולהרטיב במהירות בחלב
ולשים את הביסקוויטים
בבסיס התבנית
לפזר על הביסקוויטים
כ-4 חתיכות אצבעות
שוקולד קינדר קצוץ גס
לקרם
לשים במיקסר
500 גרם קצפת
להוסיף
150 גרם חלב
להוסיף
2-3 כפות סוכר לבן
להוסיף
80 גרם אבקת
אינסטנט פודינג
ולהקציף לקצפת יציבה
כעט נכין את 2 שכבות הקרם
וניל ושוקולד
לשים בקערה
1 כף גדושה
שוקולד נוטלה
לקחת כף מהקצפת
ולערבב עם השוקולד
כך להוסיף לשוקולד
בהדרגה חצי מהקצפת
ולערבב לקרם
לשים על הביסקוויטים
את קרם השוקולד וליישר
לכסות
בעוד שכבת ביסקוויטים
טבולים בחלב
לשים על הביסקוויטים
את שכבת קצפת הוניל
וליישר
לקישוט
לחתוך קטן שוקולד קינדר
לפזר את השוקולד קינדר
על הקרם
לזלף שוקולד נוטלה
ואפשר לפזר גם
אגוזי לוז אפויים
שבורים
לשים במקפיא ולהגיש חצי קפוא
take a ring
20 in diameter
centimeter
Put baking paper underneath
take biscuits
and moisten quickly in milk
and put the biscuits
at the base of the pattern
sprinkle over the biscuits
About 4 finger pieces
Coarsely chopped Kinder chocolate
to the cream
put in a mixer
500 grams of whipped cream
add
150 grams of milk
add
2-3 spoons
White sugar
add
80 grams of powder
Instant pudding
and whip to a firm whipped cream
We will prepare the 2 layers of the cream with a pen
Vanilla and chocolate
put in a bowl
1 heaping tablespoon
Chocolate Nutella
Take a spoonful of the whipped cream
and mix with the chocolate
This is how to add to chocolate
Gradually half of the whipped cream
and mix to cream
Put on the biscuits
the chocolate cream and straighten
to cover
while a layer of biscuits
dipped in milk
Put on the biscuits
The vanilla whipped cream layer
and straighten
for decoration
Cut a small Kinder chocolate
Sprinkle the Kinder chocolate
on the cream
Drizzle chocolate Nutella
And you can spread as well
Baked hazelnuts
broken
put in the freezer
and serve half frozen
תגובות
הוסף רשומת תגובה