עוגת ביסקוויטים שוקולד קינדר מהירהQuick Kinder chocolate double cream biscuit cake

 









English recipe listed below

לקחת רינג

בקוטר של 20 סנטימטר

לשים מתחת נייר אפייה 

לקחת ביסקוויטים

ולהרטיב במהירות בחלב

ולשים את הביסקוויטים

בבסיס התבנית


לפזר על הביסקוויטים

כ-4 חתיכות אצבעות

שוקולד קינדר קצוץ גס


לקרם

לשים במיקסר

500 גרם קצפת


להוסיף 

150 גרם חלב


להוסיף

2-3 כפות סוכר לבן


להוסיף

80 גרם אבקת

אינסטנט פודינג

ולהקציף לקצפת יציבה

כעט נכין את 2 שכבות הקרם
וניל ושוקולד

לשים בקערה
1 כף גדושה
שוקולד נוטלה

לקחת כף מהקצפת
ולערבב עם השוקולד
כך להוסיף לשוקולד
בהדרגה חצי מהקצפת
ולערבב לקרם

לשים על הביסקוויטים
את קרם השוקולד וליישר

לכסות
בעוד שכבת ביסקוויטים
טבולים בחלב

לשים על הביסקוויטים
את שכבת קצפת הוניל
וליישר

לקישוט
לחתוך קטן שוקולד קינדר

לפזר את השוקולד קינדר
על הקרם

לזלף שוקולד נוטלה
ואפשר לפזר  גם
 אגוזי לוז אפויים
 שבורים

לשים במקפיא ולהגיש חצי קפוא





take a ring
20 in diameter
centimeter
Put baking paper underneath
take biscuits
and moisten quickly in milk
and put the biscuits
at the base of the pattern

sprinkle over the biscuits
About 4 finger pieces
Coarsely chopped Kinder chocolate

to the cream
put in a mixer
500 grams of whipped cream

add
150 grams of milk

add
2-3 spoons
White sugar

add
80 grams of powder
Instant pudding
and whip to a firm whipped cream
We will prepare the 2 layers of the cream with a pen
Vanilla and chocolate

put in a bowl
1 heaping tablespoon
Chocolate Nutella

Take a spoonful of the whipped cream
and mix with the chocolate
This is how to add to chocolate
Gradually half of the whipped cream
and mix to cream

Put on the biscuits
the chocolate cream and straighten

to cover
while a layer of biscuits
dipped in milk

Put on the biscuits
The vanilla whipped cream layer
and straighten

for decoration
Cut a small Kinder chocolate

Sprinkle the Kinder chocolate
on the cream

Drizzle chocolate Nutella
And you can spread as well
 Baked hazelnuts
 broken

put in the freezer
and serve half frozen


תגובות