רולדה חביתה פסטרמה מהירה וטעימהPastrami Omelette Roll

 





Recipe listed in English below


לחתוך

למקלות ירקות

כמו מלפפון גמבה

אפשר עגבניות שרי 

ומלפפון חמוץ


לחתוך לפרוסות מלפפונים חמוצים

ניתן לחתוך גם חסה


לקחת צלחת

לשבור

2 ביצים

להוסיף מעט פלפל שחור

ורבע כפית מלח

ולערבב


לשתי ביצים

צריך טורטייה  גדולה בקוטר

של 25 סנטימטר


לחמם מחבת

לשים כ-1 כף כף וחצי שמן זית

רצוי לטגן במחבת טפלון


להכין כ-3-4 פרוסות פסטרמה

או נקניק סלמי


לשים בשמן החם 3-4 פרוסות נקניק


לשפוך על הנקניק את הביצים

ומיד לשים את הטורטייה על הביצים

ולהדק לטגן כשתי דקות על אש בינונית


להפוך לצד השני ולטגן עוד כדקה וחצי שתיים

עד שהטורטייה יותר זהובה


להוציא לצלחת


למרוח 1 כפית מיונז

לשים ירקות פלפל אדום

מלפפון, עגבניות שרי

מלפפון חמוץ


לגלגל לרולדה מהודקת

לחתוך לשניים ולהגיש


cut
for vegetable sticks
Like a gamba cucumber
Cherry tomatoes are allowed
and a pickle

Cut pickles into slices
Lettuce can also be cut

take a plate
to break
2 eggs
Add a little black pepper
and a quarter teaspoon of salt
and mix

for two eggs
You need a large diameter tortilla
of 25 centimeters

Heat a pan
Put about 1 tablespoon and a half of olive oil
It is advisable to fry in a non-stick pan

Prepare about 3-4 slices of pastrami
or salami sausage

Put 3-4 slices of sausage in the hot oil

Pour the eggs over the sausage
And immediately put the tortilla on the eggs
and fry for about two minutes on medium heat

Turn to the other side and fry for another minute and a half
until the tortilla is more golden

remove to a plate

Spread 1 teaspoon of mayonnaise
put red pepper vegetables
Cucumber, cherry tomatoes
Pickle

Roll into a tight roll
cut in half and serve

תגובות