עוגיות פריך עם בוטן למעלה Crispy cookies with peanuts on top

 






English recipe listed below


החומרים לכ-20 עוגיות

לשים בקערה

200 גרם מרגרינה או חמאה  

בטמפרטות החדר

חצי כוס פלסטיק פלוס כפית אחת  סוכר לבן

80 גרם 

1 שקית סוכר וניל 10 גרם

רבע כפית מלח

1 כפית אבקת אפיה 5 גרם

לערבב בידיים


להוסיף

3 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה

250 גרם 

לערבב לבצק פריך

ונעים


לגלגל לכדורים בגודל

של משמש קטן

לשים בתבנית אפייה עם נייר אפייה

לשים חצי בוטן לא אפוי על כל עוגייה

לאפות בתנור חם 

160-170 מעלות

כ-25 דקות

עד הזהבה בהירה

לשמור בצנצנת מחוץ למקרר

put in a bowl

200 grams of margarine or butter

at room temperatures

80 grams of white sugar

1 bag of vanilla sugar 10 grams

A quarter of a teaspoon of salt

1 teaspoon baking powder 5 grams

mix with hands

add
250 grams of sifted white flour
mix to a crispy dough
and pleasant


roll into size balls
of a small apricot
put in a baking dish
with baking paper
Put half a peanut no
Baked on every cookie
Bake in a hot oven
160-170 degrees
About 25 minutes
until light golden
Keep in a jar outside the fridge

תגובות