סופגניות עם שוקולד בואנו או קינדר בואנו

 




English recipe listed below



לשים בקערת המיקסר

500 גרם קמח לבן מנופה

להוסיף

3.5 כפות סוכר לבן

להוסיף

חצי כפית מלח

לשים

את המלח על הסוכר

להוסיף

2 ביצים גדולות

להוסיף

1 כפית תמצית וניל

להוסיף

אחד וחצי עד 2 

 כפות שמרים יבשים

לשים בצד השני של 

הקמח ולכסות עם הקמח

להוסיף

1 כף ברנדי

או וודקה לא חייבים

להוסיף

 בהדרגה 

1 כוס חלב חמים מדוד בכוס  פלסטיק 

חד פעמית  כ-150 גרם 

לפי הצורך

להוסיף

בהדרגה

2 כפות חמאה 40 גרם

זהו הבצק רך ודביק

לערבב במהירות

 בינונית

כ-12 דקות

זהו הבצק רך ודביק

לערבב במהירות

 בינונית

כ-12 דקות

לאחר 12 דקות ערבוב

הבצק מוכן

לפסר מעט קמח לבן

לכסות עם ניילון נצמד

ולהתפיח את הבצק עד

שהוא מכפיל את נפחו

לאחר שהבצק תפח

לסובב את המיקסר 

כמה שניות

כדי שהאויר יצא

 מהבצק

לפזר מעט קמח לבן

לכסות עם ניילון נצמד

ולהתפיח פעם שנייה

עד שהבצק

מכפיל את נפחו


הבצק תפח פעם שנייה

להוריד אותו

על שולחן עבודה מקומח

לחלק

את הבצק לשניים


לחתוך את הבצק

לגודל של כדור

בערך משקל של

40 גרם


לקחת בצק

לשים באמצע 

חצי חטיף קינדר בואנו

או חצי חטיף שוקולד קינדר לסגור את הבצק

ולגלגל לכדור

להניח על ריבועשל נייר אפייה עם מעט קמח


לשים את הסופגניות

על תבנית גדולה

ולהתפיח את הסופגניות

עד שהם מכפילות את נפחם


לשים שמן קנולה

 בגובה מעל לחצי 

גובה המחבת


לחמם את השמן

בחום בינוני

לבדוק עם שיפוד

שיש בועות מסביבו

לשים את הסופגניה

שתפחה בשמן עם הנייר

כלפי מעלה


לאחר כשתי דקות

הזהבה להפוך את הסופגנייה לצד השני

לטיגון של עוד

כשתי דקות


להוציא לצלחת עם

נייר מגבת

ולהמשיך לטגן את כל

הסופגניות


put in a bowl
the mixer
500 grams of sifted white flour
add
3.5 tablespoons of white sugar
add
Half a teaspoon of salt
to put
The salt on the sugar
add
2 large eggs
add
1 teaspoon vanilla extract
add
Half past one to two
 spoons of dry yeast
put on the other side of
the flour and cover with the flour
add
1 tablespoon brandy
Or vodka is optional
add
 gradually
Warm milk about 150 grams
As needed
add
gradually
2 tablespoons of butter 40 grams
This is the soft and sticky dough
stir quickly
 medium
About 12 minutes
This is the soft and sticky dough
stir quickly
 medium
About 12 minutes
After 12 minutes mixing
The dough is ready
Sift some white flour
Cover with plastic wrap
and let the dough rise until
which doubles its volume
After the dough has risen
Turn the mixer
A few seconds
to let the air out
 from the dough

sprinkle some white flour

Cover with plastic wrap
and swell a second time
until the dough
doubles its volume

The dough rose a second time
download it
on a floured work table
to divide
the dough in half

cut the dough
to the size of a ball
About a weight of
40 grams

take dough
put in the middle
Half a Kinder snack come on
Or half a Kinder chocolate bar to close the dough
and roll into a ball
Place on a square of baking paper with a little flour

Put the donuts
on a large plate
and puff up the donuts
until they double their volume

Put canola oil
 Over half a height
the height of the pan

heat the oil
in medium heat
test with a skewer
There are bubbles around it
put the donut
which swells in oil with the paper
Upwards

after about two minutes
Golden turn the donut to the other side
for frying more
About two minutes

take out to a plate with
paper towel
and continue to fry everything
The donuts


תגובות