English recipe listed below
לשתי רולדות
בקערה
200 גרם חמאה
או מרגרינה
בטמפרטורת החדר חתוכה לקוביות
2 כפות סוכר לבן
חצי כפית שטוחה מלח
להוסיף 2 כפות שמנת חמוצה
או שמנת צמחית=לפרווה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
חצי כף שמרים יבשים
250 גרם קמח לבן מנופה
מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
(יוצא שתיים ושני שליש כוסות קמח לבן)
לערבב לבצק נעים מעת דביק
לשים בניילון נצמד ולשים במקרר לשעה
צריך גם להכין 4-5 כפות ריבת משמש
וצריך להכין כ-100 גרם שוקולד מריר שבור
למלית
לשים בקערה
150 גרם אגוזי מלך שבורים קטן
90 גרם סוכר לבן שני שליש כוס פלסטיק
ולערבב
אופן ההכנה
לאחר שהבצק נח
לחתוך אותו לחצי
לרדד חלק אחד על שולחן מקומח
למלבן בעובי של כ-2-3 מילימטר
בגול של כ-45-40 סנטימטר
לשים כשתיים וחצי כפות ריבה
ולמרוח על כל הבצק
לפזר על הריבה כחצי כמות
ממלית האגוזים
לגלגל לרולדה
לשים על תבנית עם נייר אפייה
לחתוך לעוגיות אבל לא להפריד אותם
להשאיר כרולדה
להשאיר כך את הרולדות בחוץ כחצי שעה
לאחר מכן לאפות בתנור חם 160 מעלות
כ-40-50 דקות
להוציא מהתנור לפזר ישר על הרולדות
את קוביות השוקולד לחכות כדקה
ולמרוח על הרולדות
לשמור את העוגיות בצנצנת בחוץ
for two roulades
in a bowl
200 grams of butter
or margarine
At room temperature cut into cubes
2 tablespoons of white sugar
Half a flat teaspoon of salt
Add 2 tablespoons of sour cream
or vegetable cream = for fur
1 egg
1 teaspoon vanilla extract
Half a tablespoon of dry yeast
250 grams of sifted white flour
Measure in a disposable plastic cup
(makes two and two-thirds cups of white flour)
Mix to a pleasant, slightly sticky dough
Put in cling film and put in the fridge for an hour
You also need to prepare 4-5 tablespoons of apricot jam
And you need to prepare about 100 grams of broken dark chocolate
Leave the roulades outside for about half an hour
Then bake in a hot oven at 160 degrees
About 40-50 minutes
Take out of the oven and sprinkle directly on the roulades
Wait about a minute for the chocolate cubes
and spread on the rolls
Keep the cookies in a jar outside
תגובות
הוסף רשומת תגובה