עוגיות רולדה הונגריות ג'רבו פריכות עם אגוזים

 



English recipe listed below


לשתי רולדות

 בקערה

200 גרם חמאה

או מרגרינה 

בטמפרטורת החדר חתוכה לקוביות

2 כפות סוכר לבן

חצי כפית שטוחה מלח

להוסיף 2 כפות שמנת חמוצה

או שמנת צמחית=לפרווה

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

חצי כף שמרים יבשים

250 גרם קמח לבן מנופה

מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית

(יוצא שתיים ושני שליש כוסות קמח לבן)

לערבב לבצק נעים מעת דביק

לשים בניילון נצמד ולשים במקרר לשעה


צריך גם להכין 4-5 כפות ריבת משמש 

וצריך להכין כ-100 גרם שוקולד מריר שבור


למלית

לשים בקערה

150 גרם אגוזי מלך שבורים קטן

90 גרם סוכר לבן שני שליש כוס פלסטיק

ולערבב


אופן ההכנה

לאחר שהבצק נח

לחתוך אותו לחצי

לרדד חלק אחד על שולחן מקומח

למלבן בעובי של כ-2-3 מילימטר

בגול של כ-45-40  סנטימטר

לשים כשתיים וחצי כפות ריבה 

ולמרוח על כל הבצק

לפזר על הריבה כחצי כמות

ממלית האגוזים

לגלגל לרולדה

לשים על תבנית עם נייר אפייה

לחתוך לעוגיות אבל לא להפריד אותם

להשאיר כרולדה

להשאיר כך את הרולדות בחוץ כחצי שעה

לאחר מכן לאפות בתנור חם 160 מעלות

כ-40-50 דקות

להוציא מהתנור לפזר ישר על הרולדות 

 את קוביות השוקולד לחכות כדקה

ולמרוח על הרולדות

לשמור את העוגיות בצנצנת בחוץ


for two roulades

 in a bowl

200 grams of butter

or margarine

At room temperature cut into cubes

2 tablespoons of white sugar

Half a flat teaspoon of salt

Add 2 tablespoons of sour cream

or vegetable cream = for fur

1 egg

1 teaspoon vanilla extract

Half a tablespoon of dry yeast

250 grams of sifted white flour

Measure in a disposable plastic cup

(makes two and two-thirds cups of white flour)

Mix to a pleasant, slightly sticky dough

Put in cling film and put in the fridge for an hour



You also need to prepare 4-5 tablespoons of apricot jam

And you need to prepare about 100 grams of broken dark chocolate
Leave the roulades outside for about half an hour

Then bake in a hot oven at 160 degrees

About 40-50 minutes

Take out of the oven and sprinkle directly on the roulades

 Wait about a minute for the chocolate cubes

and spread on the rolls

Keep the cookies in a jar outside
סמל 'אומת על ידי הקהילה'




תגובות