קלצ'ונה פיצה טעים Indulgent calchone pizza

 



 



English recipe listed below


הבצק


לשים במיקסר

1 קילו קמח לבן מנופה

לשים בצד  אחד של הקמח

1 כף סוכר לבן

לשים על  הסוכר

2 כפיות מלח

לשים בצד השני 

של הקמח 2 כפות שמרים יבשים

להוסיף בצד הסוכר

8 כפות שמן זית

מוסיפים מים חמימים 

בהדרגה לפי הצורך

 עד שמתקבל בצק רך

 ונעים טיפה דביק הוספתי כ-500 גרם מים חמימים

אז להוסיף לפי הצורך


לערבב את הבצק 

כשבע דקות על מהירות בינונית

לאחר כשבע דקות ערבוב

לפזר על הבצק קמח

לכסות עם ניילון נצמד

ולהתפיח את הבצק

עד שהוא מכפיל את נפחו

כמה זמן שנדרש


לאחר שהבצק הכפיל את נפחו

להפעיל מעט את המיקסר

ולהוריד את האויר מהבצק

לפזר שוב מעט קמח

על הבצק לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח את הבצק

עד שהוא מכפיל את נפחו

עד שהוא מכפיל את נפחו

לרוטב העגבניות

לשים בקערה

1 קופסה 

400 גרם עגבניות

חתוכות דק

להוסיף

חצי כפית מלח

להוסיף מעט פלפל שחור

אפשר להוסיף גם מעט שום

להוסיף

1 כפית פפריקה מתוקה

להוסיף

4 כפות שמן זית

1 כפית אורגנו ולערבב


לשים את הבצק שתפח

על שולחן עבודה עם מעט קמח לבן

לחלק את הבצק ל-4

לחתוך לחתיכות בגודל של

קלמנטינה גדולה ולגלגל לכדור

לרדד את הבצק

לקוטר של כ-12 ס"מ או יותר קטן

לשים על הבצק 

1 כפית רוטב עגבניות

אפשר להכין מאפים

יותר קטנים


לפזר 1 כף גבינה מוצרלה 

או גאודה מגורדת


לפזר 1 כפית

גבינה פטה יוונית

מגורדת


לפזר

מעט טבעות זיתים


להבריש את קצוות הבצק

עם מי ברז או ביצה


לקפל לשניים ולהדק


להדק שוליים עם מזלג


לשים על תבנית עם נייר אפייה


לזלף מעט שמן זית

ולהבריש את המאפים

לפזר מעט זרעי שומשום


להתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו


אפיה בתנור חם

190 מעלות כ-20-25 דקות


put on the dough
1 teaspoon tomato sauce
You can make pastries
smaller ones

Sprinkle 1 tablespoon mozzarella cheese
or grated Gouda

sprinkle 1 tsp
Greek feta cheese
scraped

disperse
A few olive rings

Brush the edges of the dough
with tap water or egg

Fold in half and fasten

Fasten the edges with a fork

Put on a tray with baking paper

Drizzle a little olive oil
and brush the pastries
for the dough

put in a mixer

1 kilo of sifted white flour

put on one side of the flour

1 tablespoon of white sugar

Put on the sugar

2 teaspoons of salt

put on the other side

of the flour 2 tablespoons of dry yeast

Add the sugar on the side

8 tablespoons of olive oil

Add warm water

Gradually as needed

 until a soft dough is obtained

 And nice a bit sticky I added about 500 grams of warm water

So add as needed



mix the dough

About seven minutes on medium speed

After about seven minutes of mixing

Sprinkle flour on the dough

Cover with plastic wrap

and rise the dough

until it doubles in volume

as long as it takes
Put the risen dough
on a work table with a little white flour
Divide the dough into 4
cut into pieces the size of
A large tangerine and roll into a ball
Roll out the dough
for a diameter of about 12 cm
or smaller
sprinkle some sesame seeds

Let the dough rise until it doubles in size

Baking in a hot oven
190 degrees for about 20-25 minutes

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות