English recipe listed below
הבצק
לשים במיקסר
1 קילו קמח לבן מנופה
לשים בצד אחד של הקמח
1 כף סוכר לבן
לשים על הסוכר
2 כפיות מלח
לשים בצד השני
של הקמח 2 כפות שמרים יבשים
להוסיף בצד הסוכר
8 כפות שמן זית
מוסיפים מים חמימים
בהדרגה לפי הצורך
עד שמתקבל בצק רך
ונעים טיפה דביק הוספתי כ-500 גרם מים חמימים
אז להוסיף לפי הצורך
לערבב את הבצק
כשבע דקות על מהירות בינונית
לאחר כשבע דקות ערבוב
לפזר על הבצק קמח
לכסות עם ניילון נצמד
ולהתפיח את הבצק
עד שהוא מכפיל את נפחו
כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו
להפעיל מעט את המיקסר
ולהוריד את האויר מהבצק
לפזר שוב מעט קמח
על הבצק לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח את הבצק
עד שהוא מכפיל את נפחו
עד שהוא מכפיל את נפחו
לרוטב העגבניות
לשים בקערה
1 קופסה
400 גרם עגבניות
חתוכות דק
להוסיף
חצי כפית מלח
להוסיף מעט פלפל שחור
אפשר להוסיף גם מעט שום
להוסיף
1 כפית פפריקה מתוקה
להוסיף
4 כפות שמן זית
1 כפית אורגנו ולערבב
לשים את הבצק שתפח
על שולחן עבודה עם מעט קמח לבן
לחלק את הבצק ל-4
לחתוך לחתיכות בגודל של
קלמנטינה גדולה ולגלגל לכדור
לרדד את הבצק
לקוטר של כ-12 ס"מ או יותר קטן
לשים על הבצק
1 כפית רוטב עגבניות
אפשר להכין מאפים
יותר קטנים
לפזר 1 כף גבינה מוצרלה
או גאודה מגורדת
לפזר 1 כפית
גבינה פטה יוונית
מגורדת
לפזר
מעט טבעות זיתים
להבריש את קצוות הבצק
עם מי ברז או ביצה
לקפל לשניים ולהדק
להדק שוליים עם מזלג
לשים על תבנית עם נייר אפייה
לזלף מעט שמן זית
ולהבריש את המאפים
לפזר מעט זרעי שומשום
להתפיח את הבצק עד שהוא מכפיל את נפחו
אפיה בתנור חם
190 מעלות כ-20-25 דקות
put on the dough
1 teaspoon tomato sauce
You can make pastries
smaller ones
Sprinkle 1 tablespoon mozzarella cheese
or grated Gouda
sprinkle 1 tsp
Greek feta cheese
scraped
disperse
A few olive rings
Brush the edges of the dough
with tap water or egg
Fold in half and fasten
Fasten the edges with a fork
Put on a tray with baking paper
Drizzle a little olive oil
and brush the pastries
for the dough
put in a mixer
1 kilo of sifted white flour
put on one side of the flour
1 tablespoon of white sugar
Put on the sugar
2 teaspoons of salt
put on the other side
of the flour 2 tablespoons of dry yeast
Add the sugar on the side
8 tablespoons of olive oil
Add warm water
Gradually as needed
until a soft dough is obtained
And nice a bit sticky I added about 500 grams of warm water
So add as needed
mix the dough
About seven minutes on medium speed
After about seven minutes of mixing
Sprinkle flour on the dough
Cover with plastic wrap
and rise the dough
until it doubles in volume
as long as it takes
Put the risen dough
on a work table with a little white flour
Divide the dough into 4
cut into pieces the size of
A large tangerine and roll into a ball
Roll out the dough
for a diameter of about 12 cm
or smaller
sprinkle some sesame seeds
Let the dough rise until it doubles in size
Baking in a hot oven
190 degrees for about 20-25 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה