בגטים קריספיים פסטרמה משגעים

 









English recipe listed below

לחתוך בגטים למנות

כמו סנדויץ


מלפפון ועגבנייה

לחתוך לפרוסות דקות


למרוח את בתוך הבגט

עם כפית מיונז אפשר גם

עם חרדל 


לשים בבגט

פסטרמה

מלפפון עגבנייה

אפשר גם פרוסות

מלפפון חמוץ


 בצלחת לשים

 1 ביצה

מעט פלפל שחור

רבע כפית מלח

1 כף מי ברז

לערבב


בצלחת שנייה לשים

1 כוס פירורי לחם

3 כפיות שומשום ולערבב


לטבול את הבגט 

מכל הצדדים בביצה

ואחר כך לטבול 

בפירורי הלחם 

מכל הצדדים היטב


לחמם מחבת

לשים שמן קנולה

כ-3 מלימטר גובה


לשים את הבגטים

לטגן בצד אחד 2 

דקות

עד הזהבה

לסובב לצד השני 

לטיגון של עוד 

כשתי דקות עד הזהבה


ניתן גם לטגן את צידי

הבצק שיהיה גם קריספי


להוציא לצלחת עם נייר מגבת

ולזלול עם חמוצים סלטים זיתים או סתם כך


Cut baguettes into portions
like a sandwich

Cucumber and tomato
cut into thin slices

Spread the inside of the baguette
You can also use a spoonful of mayonnaise
with mustard

Put in a baguette
Salami
Cucumber tomato
Slices are also possible
Pickle

 Put on a plate
 1 egg
A little black pepper
A quarter of a teaspoon of salt
1 tablespoon tap water
to stir

Put in a second plate
1 cup bread crumbs
3 teaspoons of sesame and mix

Dip the baguette
From all the sides
in an egg
and then dip
in the bread crumbs
from all sides well

Heat a pan Put canola oil About 3 millimeters high Put the baguettes Fry on one side 2 subtlety until golden turn to the other side for frying more About two minutes until golden You can also fry the sides The dough will also be crispy Remove to a plate with a paper towel and devour with olive salad pickles or just like that

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות