English recipe listed below
לחתוך בגטים למנות
כמו סנדויץ
מלפפון ועגבנייה
לחתוך לפרוסות דקות
למרוח את בתוך הבגט
עם כפית מיונז אפשר גם
עם חרדל
לשים בבגט
פסטרמה
מלפפון עגבנייה
אפשר גם פרוסות
מלפפון חמוץ
בצלחת לשים
1 ביצה
מעט פלפל שחור
רבע כפית מלח
1 כף מי ברז
לערבב
בצלחת שנייה לשים
1 כוס פירורי לחם
3 כפיות שומשום ולערבב
לטבול את הבגט
מכל הצדדים בביצה
ואחר כך לטבול
בפירורי הלחם
מכל הצדדים היטב
לחמם מחבת
לשים שמן קנולה
כ-3 מלימטר גובה
לשים את הבגטים
לטגן בצד אחד 2
דקות
עד הזהבה
לסובב לצד השני
לטיגון של עוד
כשתי דקות עד הזהבה
ניתן גם לטגן את צידי
הבצק שיהיה גם קריספי
להוציא לצלחת עם נייר מגבת
ולזלול עם חמוצים סלטים זיתים או סתם כך
Cut baguettes into portions
like a sandwich
Cucumber and tomato
cut into thin slices
Spread the inside of the baguette
You can also use a spoonful of mayonnaise
with mustard
Put in a baguette
Salami
Cucumber tomato
Slices are also possible
Pickle
Put on a plate
1 egg
A little black pepper
A quarter of a teaspoon of salt
1 tablespoon tap water
to stir
Put in a second plate
1 cup bread crumbs
3 teaspoons of sesame and mix
Dip the baguette
From all the sides
in an egg
and then dip
in the bread crumbs
from all sides well
Heat a pan
Put canola oil
About 3 millimeters high
Put the baguettes
Fry on one side 2
subtlety
until golden
turn to the other side
for frying more
About two minutes until golden
You can also fry the sides
The dough will also be crispy
Remove to a plate with a paper towel
and devour with olive salad pickles or just like that
תגובות
הוסף רשומת תגובה