English recipe listed below
לקחת בטטות
לא מבושלות לנקות ולקלף אותם
לחתוך את הבטטות לחצי
ולמקלות בעובי של 1 סנימטר
לשים מחבת
לחמם על חום בינוני
ולשים שמן קנולה
או חמניות בגובה של 2.5 סנטימר
לשים את הבטטה כחצי כמות
לטגן על אש בינונית עד שהם עם יותר צבע ומפנים רכים
לשנות את החום לגבוה
ולהמשיך לטגן
עד הזהבה כשלוש דקות
להוציא עם מסננת לצלחת עם נייר מגבת
להמשיך לטגן אותו דבר
לשים על הבטטות ככף מטבל שום
לערבב בזהירות
ולהגיש חם
להכין מטבל טעים
לרוטב שום
לשים בקערה
2 שיני שום כתושות
3 כפיות פסטו
או לקצוץ דק פטרוזיליה ושמיר
להוסיף רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כפות שמן זית
ולערבב
take sweet potatoes
uncooked clean and peel them
Cut the sweet potatoes in half
and for sticks with a thickness of 1 centimeter
put a pan
Heat on medium heat
and put canola oil
or sunflowers with a height of 2.5 centimeters
Put the sweet potato in about half the amount
Fry on medium heat until they have more color and soft insides
change the heat to high
and continue to fry
until golden, about three minutes
Remove with a strainer to a plate with a paper towel
keep frying the same thing
Put a spoonful of garlic dip on the sweet potatoes
mix carefully
and serve hot
make a delicious dip
For garlic sauce
put in a bowl
2 crushed garlic cloves
3 teaspoons pesto
Or finely chop parsley and dill
Add a quarter teaspoon of salt
A little black pepper
2 tablespoons of olive oil
and mix
תגובות
הוסף רשומת תגובה