שטרודל גבינה נפלא ללא סוכרWonderful cheese strudel Sugar free

 




English recipe listed below


לשים בקערה

250 גרם גבינה ריקוטה או גבינת שמנת


להוסיף

1 כפית תמצית וניל


להוסיף

1 כף שמן קנולה או חמניות


להוסיף

3-2 כפות תחליף ללא סוכר

או סוכר רגיל


להוסיף 

1 כף קמח לבן מנופה

ולערבב


להוסיף

2 כפות אוכמניות טריות

 או קפואות או צימוקים

ולערבב


לשטרודל אחד

לקחת בצק עלים  קר בגודל

של 45×10 סנטימטר

ולחתוך עוד כשש רצועות

בעובי של 1 סנטימטר


לשים את הבצק

על תבנות עם נייר אפיה


להכין ביצה להברשה

לשים בכוס 1 ביצה

להוסיף

1 כף מי ברז 

ולערבב


למרוח את עם ביצה את הבצק בשוליים 


לשים חצי כמות מלית גבינה באמצע הבצק


לסדר באלכסון את רצועות הבצק

שתי וערב


להדק  עם מזלג את הבצק בשוליים

ולהבריש עם ביצה רק את הבצק


לקשט עם אוכמניות

או צימוקים

אפיה בתנור חם

180 מעלות כ- 35 דקות


put in a bowl
250 grams of ricotta cheese or cream cheese

add
1 teaspoon vanilla extract

add
1 tablespoon canola or sunflower oil

add
2-3 tablespoons sugar-free substitute
or regular sugar

add
1 tablespoon sifted white flour
and mix

add
2 tablespoons fresh blueberries
 or frozen or raisins
and mix

for one strudel
Take cold puff pastry in size
of 45x10 centimeters
and cut about six more strips
1 centimeter thick

Put the dough
on baking sheets with baking paper

Prepare an egg for brushing
Put 1 egg in a glass
add
1 tablespoon tap water
and mix

Brush the edges of the dough with egg

Put half the amount of cheese filling in the middle of the dough

Arrange the strips of dough diagonally
criss Cross

Pinch the edges of the dough with a fork
and brush only the dough with egg

Garnish with blueberries
or raisins
Baking in a hot oven
180 degrees for about 35 minutes

After baking spread
Sugar substitute powder
or powdered sugar


לאחר האפיה לפזר

אבקת תחליף סוכר

או אבקת סוכר





תגובות