English recipe listed below
לשים בקערה
250 גרם גבינה ריקוטה או גבינת שמנת
להוסיף
1 כפית תמצית וניל
להוסיף
1 כף שמן קנולה או חמניות
להוסיף
3-2 כפות תחליף ללא סוכר
או סוכר רגיל
להוסיף
1 כף קמח לבן מנופה
ולערבב
להוסיף
2 כפות אוכמניות טריות
או קפואות או צימוקים
ולערבב
לשטרודל אחד
לקחת בצק עלים קר בגודל
של 45×10 סנטימטר
ולחתוך עוד כשש רצועות
בעובי של 1 סנטימטר
לשים את הבצק
על תבנות עם נייר אפיה
להכין ביצה להברשה
לשים בכוס 1 ביצה
להוסיף
1 כף מי ברז
ולערבב
למרוח את עם ביצה את הבצק בשוליים
לשים חצי כמות מלית גבינה באמצע הבצק
לסדר באלכסון את רצועות הבצק
שתי וערב
להדק עם מזלג את הבצק בשוליים
ולהבריש עם ביצה רק את הבצק
לקשט עם אוכמניות
או צימוקים
אפיה בתנור חם
180 מעלות כ- 35 דקות
put in a bowl
250 grams of ricotta cheese or cream cheese
add
1 teaspoon vanilla extract
add
1 tablespoon canola or sunflower oil
add
2-3 tablespoons sugar-free substitute
or regular sugar
add
1 tablespoon sifted white flour
and mix
add
2 tablespoons fresh blueberries
or frozen or raisins
and mix
for one strudel
Take cold puff pastry in size
of 45x10 centimeters
and cut about six more strips
1 centimeter thick
Put the dough
on baking sheets with baking paper
Prepare an egg for brushing
Put 1 egg in a glass
add
1 tablespoon tap water
and mix
Brush the edges of the dough with egg
Put half the amount of cheese filling in the middle of the dough
Arrange the strips of dough diagonally
criss Cross
Pinch the edges of the dough with a fork
and brush only the dough with egg
Garnish with blueberries
or raisins
Baking in a hot oven
180 degrees for about 35 minutes
After baking spread
Sugar substitute powder
or powdered sugar
לאחר האפיה לפזר
אבקת תחליף סוכר
או אבקת סוכר
תגובות
הוסף רשומת תגובה