English recipe listed below
לקחת תפוחי אדמה
לקלף
לחתוך עם סכין בצורה
גלית לפרוסות בעובי
של כחצי סנטימטר
לשים מחבת בגז
לשים שמן קנולה או חמניות
בגובה של כ-2 סנטימטר ולחמם
לאחר שהשמן חם לשים
את תפוחי האדמה ולטגן
על אש גבוהה עד הזהבה
להפוך לצד השני ולטגן עד הזהבה
להוציא לצלחת עם נייר מגבת
להעביר לקערה לפזר מעט מלח
וכף של רוטב שום ולערבב
לשים הקערת הגשה
לקשט עם רוטב שום ולהגיש חם
לרוטב שום
לשים בקערה
2 שיני שום כתושות
3 כפיות פסטו
או לקצוץ דק פטרוזיליה ושמיר
להוסיף רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כפות שמן זית
ולערבב
take potatoes
Peel
cut with a knife into shape
Corrugated into thick slices
of about half a centimeter
put a pan in cooking
Put canola or sunflower oil
at a height of about 2 centimeters and heat
After the oil is hot put
the potatoes and fry
on high heat until golden
Turn to the other side and fry until golden
Remove to a plate with a paper towel
Transfer to a bowl and sprinkle a little salt
and a spoonful of garlic sauce and mix
Put a serving bowl
Garnish with garlic sauce and serve hot
For garlic sauce
put in a bowl
2 crushed garlic cloves
3 teaspoons pesto
Or finely chop parsley and dill
Add a quarter teaspoon of salt
A little black pepper
2 tablespoons of olive oil
and mix
תגובות
הוסף רשומת תגובה