צ'יפס טבעוני כמו במסעדות ממש טעים Vegan chips with sauce like in restaurants

 











English recipe listed below



לקחת תפוחי אדמה

לקלף

לחתוך  עם סכין בצורה 

גלית לפרוסות בעובי

של כחצי סנטימטר


לשים מחבת בגז

לשים שמן קנולה או חמניות

בגובה של כ-2 סנטימטר ולחמם


לאחר שהשמן חם לשים 

את תפוחי האדמה ולטגן  

על אש גבוהה עד הזהבה


להפוך לצד השני ולטגן עד הזהבה


להוציא לצלחת עם נייר מגבת


להעביר לקערה לפזר מעט מלח

וכף של רוטב שום ולערבב

לשים הקערת הגשה


לקשט עם רוטב שום ולהגיש חם


לרוטב שום

לשים בקערה

2 שיני שום כתושות

3 כפיות פסטו

או לקצוץ דק פטרוזיליה ושמיר



להוסיף רבע כפית מלח

מעט פלפל שחור

2 כפות שמן זית

ולערבב


take potatoes
Peel
cut with a knife into shape
Corrugated into thick slices
of about half a centimeter

put a pan in cooking
Put canola or sunflower oil
at a height of about 2 centimeters and heat

After the oil is hot put
the potatoes and fry
on high heat until golden

Turn to the other side and fry until golden

Remove to a plate with a paper towel

Transfer to a bowl and sprinkle a little salt
and a spoonful of garlic sauce and mix
Put a serving bowl

Garnish with garlic sauce and serve hot

For garlic sauce
put in a bowl
2 crushed garlic cloves
3 teaspoons pesto
Or finely chop parsley and dill


Add a quarter teaspoon of salt
A little black pepper
2 tablespoons of olive oil
and mix





תגובות