מתכון באנגלית רשות למטה
English recipe listed below
לבצק
לשים במיקסר
1 קילו קמח לבן מנופה
לשים בצד אחד של הקמח
1 כף סוכר לבן
לשים על הסוכר
2 כפיות מלח
לשים בצד השני
של הקמח 2 כפות שמרים יבשים
להוסיף בצד הסוכר
8 כפות שמן זית
מוסיפים מים חמימים
בהדרגה לפי הצורך
עד שמתקבל בצק רך
ונעים טיפה דביק הוספתי כ-500 גרם מים חמימים
אז להוסיף לפי הצורך
לערבב את הבצק
כשבע דקות על מהירות בינונית
לאחר כשבע דקות ערבוב
לפזר על הבצק קמח
לכסות עם ניילון נצמד
ולהתפיח את הבצק
עד שהוא מכפיל את נפחו
כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו
להפעיל מעט את המיקסר
ולהוריד את האויר מהבצק
לפזר שוב מעט קמח
על הבצק לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח את הבצק
עד שהוא מכפיל את נפחו
לשים את הבצק שתפח
על שולחן עבודה עם מעט קמח לבן
לחלק את הבצק ל-4
לחתוך לחתיכות בגודל של
קלמנטינה גדולה ולגלגל לכדור
לגלגל כל כדור לנקניק בערך באורך של 20 סנטימטר
את קצוות הבצק לחדד מעט
לשים על תבנית אפיה עם נייר אפייה
כשהבצק תופח לחרוץ עם סכין
ולעשות דופן
כדי שנוכל לשים מלית גבינה
לזלף על כל בצק מעט שמן זית ולמרוח את הבצק
למלא במלית של גבינה עם תרד
החומרים למלית הגבינה בהמשך הסרטון
לפזר מסביב מעט זרעי שומשום
לפזר על הגבינה מעט גבינה מוצרלה או גאודה מגורדת
לשים ביצה קטנה זה ממש טעים
אפשר לשים ביצה כך
לא את כולה
לפזר עליה מעט פלפל שחור
ומעט מלח
לאפות בתנור חם
200 מעלות כ-20-22
למלית גבינה
מספיקה ל כ- 10 מאפים
לשים בקערה
כ-200 גר' גבינה
לבנה קשה
להוסיף
1 גביע קוטג'
250 גרם
להוסיף
כ-50 גרם גבינה
פטה מפוררת
להוסיף
1 כוס גבינה מוצרלה או גאודה מגורדת
להוסיף
2 כפות שמן זית
להוסיף מעט פלפל שחור
להוסיף
רבע כפית מלח
להוסיף
1 כף קמח לבן ולערבב
להוסיף
כ-1 כוס תרד טרי חתוך
או קפוא מופשר וסחוט
ולערב
for the dough
put in a mixer
1 kilo of sifted white flour
put on one side of the flour
1 tablespoon of white sugar
Put on the sugar
2 teaspoons of salt
put on the other side
of the flour 2 tablespoons of dry yeast
Add the sugar on the side
8 tablespoons of olive oil
Add warm water
Gradually as needed
until a soft dough is obtained
And nice a bit sticky I added about 500 grams of warm water
So add as needed
mix the dough
About seven minutes on medium speed
After about seven minutes of mixing
Sprinkle flour on the dough
Cover with plastic wrap
and rise the dough
until it doubles in volume
as long as it takes
After the dough has doubled in volume
Turn on the mixer a little
and remove the air from the dough
Sprinkle some flour again
Cover the dough with plastic wrap and let the dough rise
until it doubles in volume
Put the risen dough
on a work table with a little white flour
Divide the dough into 4
cut into pieces the size of
A large tangerine and roll into a ball
Roll each ball into a sausage about 20 centimeters long
Sharpen the edges of the dough a little
Put on a baking sheet with baking paper
When the dough has risen, score with a knife
and make an exception
So we can put a cheese filling
Drizzle a little olive oil on each dough and spread the dough
Fill with a stuffing of cheese with spinach
The ingredients for the cheese filling are in the video below
Sprinkle some sesame seeds around
Sprinkle some grated mozzarella or Gouda cheese on the cheese
Putting a small egg is really tasty
You can put an egg like this
Not all of you
Sprinkle some black pepper on it
and a little salt
Bake in a hot oven
200 degrees about 20-22
For cheese filling
Enough for about 10 pastries
put in a bowl
About 200 g of cheese
hard brick
add
1 cottage cup
250 grams
add
About 50 grams of cheese
crumbled feta
add
1 cup of grated mozzarella or gouda cheese
add
2 tablespoons of olive oil
Add a little black pepper
add
A quarter of a teaspoon of salt
add
1 tablespoon of white flour and mix
add
About 1 cup of chopped fresh spinach
or frozen thawed and squeezed
and for the evening
תגובות
הוסף רשומת תגובה