Recipe listed in English below
לקחת בננות מוכנות לאכילה
אך לא רכות מידי
לקלף לחתוך לפרוסות של 1 סנטימטר
לשים 2-3 פרוסות בננות
על שיפוד להכין סמוך למועד ההגשה
כי הבננות מתרככות
אפשר גם להקפיא אותם מצופות
עם שוקולד ולהגיש חצי קפוא
לציפוי כ-7-10 בננות
להמיס במיקרוגל
או בבאן מארי
100 גרם שוקולד מריר
השוקולד מומס
להוריד מהבישול
להוסיף
2 כפיות שמן
קנולה ולערבב
להכין
סוכריות צבעוניות
או קוקוס
להכין תבנית עם
נייר אפייה
לקחת שיפוד עם בננה
עם כפית לשפוך עליהם
את השוקולד על כל הבננות
או לטבול
לחכות מעט שעודפי השוקולד
ירדו לסיר
לשים על נייר האפייה
ולפזר סוכריות ציבעוניות
לאכול מיד או כשהשוקולד
מתקשה
או לשים במקפיא ולאכול
חצי קפוא
Chocolate covered bananas on a stick
Take ready-to-eat bananas
but not too soft
Peel and cut into 1 centimeter slices
Put 2-3 slices of bananas
Skewers must be prepared close to the time of serving because the bananas soften
You can also freeze them coated
with chocolate and serve half frozen
For coating about 7-10 bananas
melt in the microwave
Or in a bain marie
100 grams of dark chocolate
The chocolate is melted
Remove from cooking
add
2 teaspoons of oil
Canola and mix
Prepare
Colored candies
or coconut
make a template with
Baking paper
Take a skewer with a banana
with a spoon to pour on them
The chocolate on all the bananas
or dip
Wait a little for the excess chocolate
They went down to the pot
put on the baking paper
and sprinkle colorful candies
Eat immediately or when the chocolate
getting hard
Or put in the freezer and eat
half frozen
Vegan bananas on a stick coated with chocolate
תגובות
הוסף רשומת תגובה