English recipe listed below
החומרים מדודים בגרמים או בכוסות פלסטיק
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי
כוס מדידה אוניברסלית
חד פעמיות לשתיה קרה
לעוגת הטורט מתאים לרינג 18 ס"מ
מי שרוצה עוגה בתבנית 24-26 ס"מ שיכפיל
את הכמויות בשתיים מ-6 ביצים
וגם יכפיל את כמות קרם קצפת
לשים בקערת המיקסר
3 ביצים שלמות
90 גרם סוכר לבן 3/4 כוס פלסטיק
להקציף במיקסר כמה דקות עד
שהביצים תפוחות ובהירות
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף
בזילוף-
4 כפות שמן קנולה או חמניות
1/4 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
להגביר מהירות ולהקציף כחצי דקה
להנמיך את המיקסר למהירות נמוכה ולבזוק
בהדרגה 1 כוס פלסטיק של קמח לבן 90 גרם
להוריד מהמיקסר ולערבב ידנית בעטיפה
בזהירות עד אשר הכל הומוגני
ניתן לערבב את הקמח ידנית ולא במיקסר
לשפוך לתבנית האפיה
לאפות בתנור שחומם מראש ל-160
מעלות ולאפות כחצי שעה לפי הצורך
עד שקיסם יוצא יבש ולקרר
לקרם וניל
לשים במיקסר עם בלון הקצפה
2 מיכלי שמנת חלבי להקצפה קרות סך הכל
500 גרם
4 כפות סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
להקציף עד שהקרם יציב
לעוגה בקוטר 24 -26 ס"מ תכינו קצפת
מ-3-4 מיכלי קצפת מתוקה
סירופ להרטבת העוגה
לשים בקערה
2 כוסות פלסטיק מי ברז 320 גרם
1/3 כוס סוכר 60 גרם
1 כפית תמצית וניל
2 כפות ברנדי או ויסקי או ליקר לבן -ניתן לוןתר על הליקר לערבב עם כף עד שהסוכר נמס
לעוגה 24-26 ס"מ תכנו משלוש כוסות מי ברז
אופן הרכבת העוגה
לחתוך את העוגה לרוחב לשלוש שכבות שוות
להניח שכבה אחת על צלחת הגשה
להרטיב אותה עם הסירופ
לשים שליש מהקצפת למרוח וליישר
מעל הקרם לשים עוד שכבת עוגה
להרטיב אותה עם סירופ
למרוח שליש קצפת וליישר
מעל הקרם לשים את השכבה השלישית של העוגה
להרטיב עם הסירופ
יתכן שלא תצטרכו להשתמש בכל כמות הסירופ
להרטבת העוגה
למרוח מעל העוגה ובשוליים את הקרם שנשאר
להשתדל ליישר יפה
להכניס את העוגה למקפיא לפחות לשעה וחצי
לאחר כשעה וחצי להוציא את העוגה מהמקפיא
לסדר עליה מלמעלה פרוסות תותים
להכין ג'לי תות לזיגוג התותים
לשים בקערה
3 כפות ג'לי תות
4 כפות מים רותחים לערבב היטב
וישר למרוח את הג'לי על התותים עם מברשת
לעוגה 24-26 ס"מ צריך קופסה אחת של ג'לי תות לזיגוג
מסביב לעוגה בדופן ניתן לצפות עם קוקוס
או שבבי שוקולד
או שקדים פרוסים אפויים או אגוזי מלך טחונים
The ingredients are measured in grams or in plastic cups
A plastic cup is equal to three quarters
Universal measuring cup
Disposable for cold drinks
An 18 cm ring is suitable for the torte cake
Those who want a cake in a 24-26 cm pan should double
the quantities in two of 6 eggs
And will double the amount of whipped cream
Put in the mixer bowl
3 whole eggs
90 grams of white sugar 3/4 plastic cup
Beat in a mixer for a few minutes until
that the eggs are swollen and bright
Lower the mixer speed and add
sprinkling-
4 tablespoons of canola or sunflower oil
1/4 teaspoon of salt
1 teaspoon vanilla extract
Increase speed and whip for half a minute
Lower the mixer to low speed and beat
Gradually 1 plastic cup of white flour 90 grams
Remove from the mixer and mix by hand with the wrap
Carefully until everything is homogeneous
You can mix the flour manually and not in a mixer
Pour into the baking dish
Bake in an oven preheated to 160
degrees
and bake for about half an hour as needed
until a toothpick comes out dry and cool
for vanilla cream
Put in a mixer with the whisk balloon
2 containers of cold whipping cream in total
500 grams
4 tablespoons of white sugar
1 teaspoon vanilla extract
2 spoons of instant vanilla pudding
Whip until the cream is firm
For a cake with a diameter of 24-26 cm, make whipped cream
From 3-4 containers of sweet whipped cream
Syrup for moistening the cake
put in a bowl
2 plastic cups of tap water 320 grams
1/3 cup sugar 60 grams
1 teaspoon vanilla extract
2 tablespoons of brandy or whiskey or white liqueur - you can add it to the liqueur and mix with a spoon until the sugar melts
For a 24-26 cm cake, make three cups of tap water
How to assemble the cake
Cut the cake horizontally into three equal layers
Place one layer on a serving plate
Moisten it with the syrup
Put a third of the whipped cream to spread and smooth
Put another layer of cake on top of the cream
Moisten it with syrup
Spread a third of whipped cream and smooth
Put the third layer of the cake on top of the cream
Moisten with the syrup
You may not need to use all the syrup
to moisten the cake
Spread the remaining cream
cream on top of the cake and on the edges
try to straighten nicely
Put the cake in the freezer for at least an hour and a half
After about an hour and a half, take the cake out of the freezer
Arrange strawberry slices on top
make strawberry jelly for the strawberry glaze
put in a bowl
3 spoons of strawberry jelly
4 tablespoons of boiling water and mix well
And directly apply the jelly on the strawberries with a brush
For a 24-26 cm cake, you need one box of strawberry jelly for glazing
Around the cake on the side you can cover with coconut
or chocolate chips
or roasted sliced almonds or ground walnuts
תגובות
הוסף רשומת תגובה