בורקס חישוקים עם גבינות נפלא כמו בקונדטוריה Round pastries with excellent cheeses

 






English recipe listed below



לשים בקערה

מלית ל-כ-13 מאפים

250 גרם גבינה לבנה 

אפשר גבינת ריקוטה או גבינת שמנת


להוסיף כ-50 גרם גבינה מגורדת גאודה או מוצרלה


להוסיף כ- 30 גרם גבינה פטה מפוררת


להוסיף מעט פלפל שחור


להוסיף

ככף כף וחצי כפות קמח לבן


להוסיף

1 כף שמן זית


לערבב

הוספתי כרבע כפית מלח


אפשר להכין מבצק עלים

או בצק פילו


לחתוך למלבנים

של בערך 7×10 סנטימטר

ולמתוח מעט כל מלבן


לשים ככף גבינה לגלגל

ולהדק לגלגל לבייגלה

כמו בסרטון

למתוח מעט


לשים על תבנית אפיה עם נייר אפייה


ביצה למריחה

לשים בכוס

1 ביצה להוסיף

1 כף מי ברז

לערבב

למעוך מעט את המאפים

להבריש את המאפה עם הביצה

לפזר שומשום


לאפות בתנור חם

180 מעלות

כ-35 דקות


put in a bowl
Filling for about 13 pastries
250 grams of white cheese
You can use ricotta cheese or cream cheese

Add about 50 grams of grated Gouda or mozzarella cheese

Add about 30 grams of crumbled feta cheese

Add a little black pepper

add
About a tablespoon and a half of white flour

add
1 tablespoon olive oil

to stir
I added about a quarter teaspoon of salt

It can be made from puff pastry
or filo dough

cut into rectangles
of about 7x10 centimeters
and from a little each rectangle

Put about a tablespoon of cheese in the wheel
and fasten into a pretzel roll
stretch a little

Put on a baking sheet with baking paper
Crush the pastries a little

Egg for spreading
put in a glass
Add 1 egg
1 tablespoon tap water
to stir

Brush the pastry with the egg
sprinkle sesame seeds

Bake in a hot oven
180 degrees
About 35 minutes

תגובות