כרובית מוקרמת טעימה ומהירה

 




English recipe listed below


1 כרובית בינונית

מחולקת לפרחים

אפשר לבשל כשלוש דקות

כדי לזרז את האפיה

להוסיף 

1.5 כפות פסטו לא חייבים

להוסיף

1 כפית שטוחה מלח

להוסיף

מעט פלפל שחור

להוסיף

1 כף שמן זית

להוסיף

1 כוס גבינה מוצרלה או גאודה מגורדת

להוסיף

1 כוס חלב 150 גרם ולערבב

לשפוך לתבנית אפייה וליישר

לזלף מעל 

1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם

לכסות מעל עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף

לאפות בתנור חם

190 מעלות כ-40 דקות

עד שכרובית יותר רכה

לאחר האפייה להוציא את הניירות

להרטיב את הכרובית עם רוטב השמנת

שיש בתחתית התבנית

לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת או גאודה או

מוצרלה אפשר גם פרמזן

לפזר מעט אגוזי מלך 

ולאפות בחום של 180 מעלות

עד שהגבינה מומסת.

Medium cauliflower

divided into flowers

You can cook for about three minutes

to speed up the baking

add

1.5 tablespoons of pesto is optional

add

1 flat teaspoon salt

add

A little black pepper

add

1 tablespoon olive oil

add

1 cup of grated mozzarella or gouda cheese

add

1 cup of milk 150 grams and mix

Pour into a baking dish and level

Drizzle over

1 cream container for whipped cream 250 grams

Cover with baking paper and foil on top

Bake in a hot oven

190 degrees for about 40 minutes

until cauliflower is softer

After baking, remove the papers

Moisten the cauliflower with the cream sauce

marble at the bottom of the mold

Sprinkle over grated yellow cheese or Gouda or

Mozzarella can also be parmesan

sprinkle some walnuts

and bake at 180 degrees

until the cheese is melted.

תגובות