English recipe listed below
1 כרובית בינונית
מחולקת לפרחים
אפשר לבשל כשלוש דקות
כדי לזרז את האפיה
להוסיף
1.5 כפות פסטו לא חייבים
להוסיף
1 כפית שטוחה מלח
להוסיף
מעט פלפל שחור
להוסיף
1 כף שמן זית
להוסיף
1 כוס גבינה מוצרלה או גאודה מגורדת
להוסיף
1 כוס חלב 150 גרם ולערבב
לשפוך לתבנית אפייה וליישר
לזלף מעל
1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
לכסות מעל עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף
לאפות בתנור חם
190 מעלות כ-40 דקות
עד שכרובית יותר רכה
לאחר האפייה להוציא את הניירות
להרטיב את הכרובית עם רוטב השמנת
שיש בתחתית התבנית
לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת או גאודה או
מוצרלה אפשר גם פרמזן
לפזר מעט אגוזי מלך
ולאפות בחום של 180 מעלות
עד שהגבינה מומסת.
Medium cauliflower
divided into flowers
You can cook for about three minutes
to speed up the baking
add
1.5 tablespoons of pesto is optional
add
1 flat teaspoon salt
add
A little black pepper
add
1 tablespoon olive oil
add
1 cup of grated mozzarella or gouda cheese
add
1 cup of milk 150 grams and mix
Pour into a baking dish and level
Drizzle over
1 cream container for whipped cream 250 grams
Cover with baking paper and foil on top
Bake in a hot oven
190 degrees for about 40 minutes
until cauliflower is softer
After baking, remove the papers
Moisten the cauliflower with the cream sauce
marble at the bottom of the mold
Sprinkle over grated yellow cheese or Gouda or
Mozzarella can also be parmesan
sprinkle some walnuts
and bake at 180 degrees
until the cheese is melted.
תגובות
הוסף רשומת תגובה