דגי אמנון שניצל קריספי

 












English recipe listed below




החומרים 
פילה דגי אמנון לפי הצורך

לפזר על הדגים מעט מלח מעט פלפל שחור
ומעט תבלין לדג או תבלין גריל עוף

בצלחת אחת להכין  כחצי כוס קמח לבן
בצלחת שנייה לשים ככוס פירורי לחם הם לבנים
לנוסיף חצי כפית פפריקה מתוקה
להוביף לפירורים 3 כפות שומשום
לערבב

בצלחת שלישית לשים 
1 ביצה
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט תבלין לדג
לערבב

אופן ההכנה
לקחת פילה דג ולצפות היטב בקמח
משני הצדדים
לאחר מכן לצפות בביצה משני הצדדים
ולסבוף לצפות היטב בפירורי הלחם 
משני הצדדים להדק היטב את הציפוי לדג


לחמם מחבת לשים שמן קנולה
כשני מילימטר גובה
כשהשמן חם
לשים את הדג
ולטגן כחמש דקות משני הצדדים ביחד

ניתן לאפות בתנור על נייר אפייה משומן
ולזלף מעט שמן זית מעל הדג
לאפות בתנור חם 190 מעלות
כ-20-25 דקות



 Fillet tilapia fish as needed


 Sprinkle a little salt and a little black pepper on the fish

 And a little fish seasoning or chicken grill seasoning


 In one plate prepare about half a cup of white flour

 On a second plate, put a cup of white breadcrumbs

 Add half a teaspoon of sweet paprika

 Grind 3 tablespoons of sesame seeds into crumbs

 to stir


 Put in a third plate

 1 egg

 1/4 teaspoon of salt

 A little black pepper

 A little spice for the fish

 to stir


 Preparation

 Take a fish fillet and coat well in flour

 from both sides

 Then watch the egg on both sides

 And finally watch the bread crumbs carefully

 On both sides firmly fasten the coating to the fish



 Heat a pan and put canola oil

 About two millimeters high

 when the oil is hot

 put the fish

 and fry for about five minutes on both sides together


 Can be baked in the oven on greased baking paper

 and pour a little olive oil over the fish

 Bake in a hot oven at 190 degrees

 About 20-25 minutes

תגובות