English recipe listed below
החומרים
פילה דגי אמנון לפי הצורך
לפזר על הדגים מעט מלח מעט פלפל שחור
ומעט תבלין לדג או תבלין גריל עוף
בצלחת אחת להכין כחצי כוס קמח לבן
בצלחת שנייה לשים ככוס פירורי לחם הם לבנים
לנוסיף חצי כפית פפריקה מתוקה
להוביף לפירורים 3 כפות שומשום
לערבב
בצלחת שלישית לשים
1 ביצה
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט תבלין לדג
לערבב
אופן ההכנה
לקחת פילה דג ולצפות היטב בקמח
משני הצדדים
לאחר מכן לצפות בביצה משני הצדדים
ולסבוף לצפות היטב בפירורי הלחם
משני הצדדים להדק היטב את הציפוי לדג
לחמם מחבת לשים שמן קנולה
כשני מילימטר גובה
כשהשמן חם
לשים את הדג
ולטגן כחמש דקות משני הצדדים ביחד
ניתן לאפות בתנור על נייר אפייה משומן
ולזלף מעט שמן זית מעל הדג
לאפות בתנור חם 190 מעלות
כ-20-25 דקות
Fillet tilapia fish as needed
Sprinkle a little salt and a little black pepper on the fish
And a little fish seasoning or chicken grill seasoning
In one plate prepare about half a cup of white flour
On a second plate, put a cup of white breadcrumbs
Add half a teaspoon of sweet paprika
Grind 3 tablespoons of sesame seeds into crumbs
to stir
Put in a third plate
1 egg
1/4 teaspoon of salt
A little black pepper
A little spice for the fish
to stir
Preparation
Take a fish fillet and coat well in flour
from both sides
Then watch the egg on both sides
And finally watch the bread crumbs carefully
On both sides firmly fasten the coating to the fish
Heat a pan and put canola oil
About two millimeters high
when the oil is hot
put the fish
and fry for about five minutes on both sides together
Can be baked in the oven on greased baking paper
and pour a little olive oil over the fish
Bake in a hot oven at 190 degrees
About 20-25 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה