עוגת סולת מהירה פרווה טבעוניתQuick vegan semolina basbosa cake

 










English recipe listed below



לשים בקערה שלושת רבעי כוס פלסטיק סוכר לבן

100 גרם

להוסיף חצי כפית שטוחה מלח

להוסיף 1 כוס פלסטיק קוקוס 60 גרם

להוסיף 1 כפית

תמצית וניל

להוסיף חצי כפית אבקת סודה לשתייה

או  במקום סודה לשתייה להוסיף שקית אחת אבקת אפיה 10 גרם

להוסיף 2.5 כוסות  פלסטיק סולת 300 גרם

להוסיף 100 גרם שמן קנולה או חמניות

להוסיף 1 כוס פלסטיק מי ברז 150 גרם

ולערבב עד שמתקבל בצק רך

לקחת תבנית

45×30 סנטימטר לשים נייר אפייה

לשים את העוגה בתבנית וליישר

לחתוך לריבועים

לשים בוטן בכל מנה

לאפות בתנור חם 170 מעלות כ-40 דקות עד הזהבה

לסירופ

לקחת סיר לשים  1 כוס פלסטיק סוכר לבן 100 גרם 

להוסיף אחד וחצי כוסות פלסטיק מי ברז 

225 כוסות 

להוסיף 1 כפית תמצית וניל

להוסיף 2 פרוסות לימון וכפית מיץ לימון

להוסיף 1 כף סירופ מייפל או 

דבש

לשים את הסיר בבישול

להביא לידי רתיחה

ולאחר מכן לבשל

 על אש בינונית

להרתיח עוד כשלוש דקות

לאחר הבישול

להשאיר בצד שהסירופ יתקרר

להוציא את העוגה מהתנור

לחתוך למנות וישר לשפוך סירופ קר על העוגה החמה

אפיתי את העוגה כ-40- 45 דקות

Put three quarters of a plastic cup of white sugar in a bowl

100 g

Add half a teaspoon of salt

Add 1 plastic cup of coconut 60 grams

add 1 tsp

Vanilla extract

Add half a teaspoon of baking soda powder

Or instead of baking soda add one bag of baking powder 10 grams

Add 2.5 plastic cups of semolina 300 grams

Add 100 grams of canola or sunflower oil

Add 1 plastic cup of tap water 150 grams

and mix until a soft dough is obtained

take a template

45x30 cm to put baking paper

Put the cake in the pan and level it

cut into squares

Put a peanut in each dish

Bake in a hot oven at 170 degrees for about 40 minutes until golden

for syrup

Take a pot and put 1 plastic cup of white sugar 100 grams

Add one and a half plastic cups of tap water

225 cups

Add 1 teaspoon of vanilla extract

Add 2 slices of lemon and a teaspoon of lemon juice

Add 1 tablespoon of maple syrup or
honey
put the pot on cooking

bring to a boil

and then cook

 on medium heat

Boil for another three minutes

after cooking

Leave aside for the syrup to cool

take the cake out of the oven

Cut into portions and pour cold syrup directly on the hot cake

I baked the cake for about 40-45 minutes
סמל 'אומת על ידי הקהילה'


תגובות