לחם חביתה מהיר Quick egg bread

 







/

English recipe listed below





לשים בקערה

2 ביצים

מעט פלפל שחור

רבע כפית מלח

ולערבב

להוסיף 2 כפות מי ברז ולערבב

לחמם מחבת לשים שמן קנולה בגובה 2 מילימטר לחמם על חום בינוני

לטבול פרוסת לחם בביצה במהירות משתי הצדדים

ולטגן עד הזהבה

להוציא לצלחת עם נייר מגבת

לגרסה נוספת

להוסיף לביצים כשתי כפות פיטרוזיליה קצוצה ולערבב

לטבול צד אחד של פרוסת לחם  בביצה ולשים במחבת

לשים פרוסת גבינה מוצרלה

לטבול פרוסת לחם רק בצד אחד

ולשים על הגבינה כשהצד עם הביצה כלפי מעלה ולטגן עד הזהבה

להפוך לצד השני לטגן בחום בינוני עד הזהבה

להוציא לצלחת עם נייר מגבת


put in a bowl
2 eggs
A little black pepper
A quarter of a teaspoon of salt
and mix
Add 2 tablespoons of tap water and mix
Heat a pan, put canola oil at a height of 2 millimeters and heat on medium heat
Dip a slice of bread in the egg quickly on both sides
and fry until golden
Remove to a plate with a paper towel
for another version
Add about two tablespoons of chopped parsley to the eggs and mix
Dip one side of a slice of bread in the egg and put in the pan
Put a slice of mozzarella cheese
Dip a slice of bread only on one side
And put on the cheese with the side with the egg up and fry until golden
Turn to the other side and fry on medium heat until golden
Remove to a plate with 
paper

תגובות