פיצה מקפיצה טעימה לכל המשפחהPizza with toppings

 







English recipe listed below




לבצק

לשים במיקסר

1 קילו קמח לבן מנופה

לשים בצד  אחד של הקמח

1 כף סוכר לבן

לשים על  הסוכר

2 כפיות מלח

לשים בצד השני 

של הקמח 2 כפות שמרים יבשים

להוסיף בצד הסוכר

8 כפות שמן זית

מוסיפים מים חמימים 

בהדרגה לפי הצורך

 עד שמתקבל בצק רך

 ונעים טיפה דביק הוספתי כ-500 גרם מים חמימים

אז להוסיף לפי הצורך


לערבב את הבצק 

כשבע דקות על מהירות בינונית

לאחר כשבע דקות ערבוב

לפזר על הבצק קמח

לכסות עם ניילון נצמד

ולהתפיח את הבצק

עד שהוא מכפיל את נפחו

כמה זמן שנדרש


לאחר שהבצק הכפיל את נפחו

להפעיל מעט את המיקסר

ולהוריד את האויר מהבצק

לפזר שוב מעט קמח

על הבצק לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח את הבצק

עד שהוא מכפיל את נפחו

לרוטב העגבניות

לשים בקערה

1 קופסה 

400 גרם עגבניות

חתוכות דק

להוסיף

חצי כפית מלח

להוסיף מעט פלפל שחור

אפשר להוסיף גם מעט שום

להוסיף

1 כפית פפריקה מתוקה

להוסיף

4 כפות שמן זית

1 כפית אורגנו ולערבב


לשים את הבצק שתפח

על שולחן עבודה עם מעט קמח לבן

לחלק את הבצק ל-4

לחתוך לחתיכות בגודל של

קלמנטינה גדולה ולגלגל לכדור

לרדד את הבצק

לקוטר של כ-12 ס"מ

לשים את הבצק

על תבנית עם נייר אפייה

להבריש כל בצק עם כחצי כפית שמן זית

לשים על כל בצק 1 כף רוטב עגבניות ולמרוח

לפזר על כל בצק

מעט גבינה מוצרלה או

גאודה מגורדת

לפזר מעט טבעות זיתים

או תוספת אחרת

לפזר מלמעלה מעט אורגנו

להתפיח את הפיצות

ולאפות בתנור חם

190-200 מעלות כ-20 דקות



for the dough


put in a mixer

1 kilo of sifted white flour

put on one side of the flour

1 tablespoon of white sugar

Put on the sugar

2 teaspoons of salt

put on the other side

of the flour 2 tablespoons of dry yeast

Add the sugar on the side

8 tablespoons of olive oil

Add warm water

Gradually as needed

 until a soft dough is obtained

 And nice a bit sticky I added about 500 grams of warm water

So add as needed



mix the dough

About seven minutes on medium speed

After about seven minutes of mixing

Sprinkle flour on the dough

Cover with plastic wrap

and rise the dough

until it doubles in volume

as long as it takes
Put the risen dough
on a work table with a little white flour
Divide the dough into 4
cut into pieces the size of
A large tangerine and roll into a ball
Roll out the dough
for a diameter of about 12 cm
Put the dough
on a tray with baking paper
Brush each dough with about half a teaspoon of olive oil
Put 1 tablespoon of tomato sauce on each dough and spread
sprinkle over each dough
A little mozzarella cheese or
Grated Gouda
Sprinkle some olive rings
or another addition
sprinkle on top
A little oregano
inflate the pizzas
and bake in a hot oven
190-200 degrees
About 20 minutes
The dough will rise
Now bake them
Pizza with toppings



תגובות