English recipe listed below
לבצק
לשים במיקסר
1 קילו קמח לבן מנופה
לשים בצד אחד של הקמח
1 כף סוכר לבן
לשים על הסוכר
2 כפיות מלח
לשים בצד השני
של הקמח 2 כפות שמרים יבשים
להוסיף בצד הסוכר
8 כפות שמן זית
מוסיפים מים חמימים
בהדרגה לפי הצורך
עד שמתקבל בצק רך
ונעים טיפה דביק הוספתי כ-500 גרם מים חמימים
אז להוסיף לפי הצורך
לערבב את הבצק
כשבע דקות על מהירות בינונית
לאחר כשבע דקות ערבוב
לפזר על הבצק קמח
לכסות עם ניילון נצמד
ולהתפיח את הבצק
עד שהוא מכפיל את נפחו
כמה זמן שנדרש
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו
להפעיל מעט את המיקסר
ולהוריד את האויר מהבצק
לפזר שוב מעט קמח
על הבצק לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח את הבצק
עד שהוא מכפיל את נפחו
לרוטב העגבניות
לשים בקערה
1 קופסה
400 גרם עגבניות
חתוכות דק
להוסיף
חצי כפית מלח
להוסיף מעט פלפל שחור
אפשר להוסיף גם מעט שום
להוסיף
1 כפית פפריקה מתוקה
להוסיף
4 כפות שמן זית
1 כפית אורגנו ולערבב
לשים את הבצק שתפח
על שולחן עבודה עם מעט קמח לבן
לחלק את הבצק ל-4
לחתוך לחתיכות בגודל של
קלמנטינה גדולה ולגלגל לכדור
לרדד את הבצק
לקוטר של כ-12 ס"מ
לשים את הבצק
על תבנית עם נייר אפייה
להבריש כל בצק עם כחצי כפית שמן זית
לשים על כל בצק 1 כף רוטב עגבניות ולמרוח
לפזר על כל בצק
מעט גבינה מוצרלה או
גאודה מגורדת
לפזר מעט טבעות זיתים
או תוספת אחרת
לפזר מלמעלה מעט אורגנו
להתפיח את הפיצות
ולאפות בתנור חם
190-200 מעלות כ-20 דקות
for the dough
put in a mixer
1 kilo of sifted white flour
put on one side of the flour
1 tablespoon of white sugar
Put on the sugar
2 teaspoons of salt
put on the other side
of the flour 2 tablespoons of dry yeast
Add the sugar on the side
8 tablespoons of olive oil
Add warm water
Gradually as needed
until a soft dough is obtained
And nice a bit sticky I added about 500 grams of warm water
So add as needed
mix the dough
About seven minutes on medium speed
After about seven minutes of mixing
Sprinkle flour on the dough
Cover with plastic wrap
and rise the dough
until it doubles in volume
as long as it takes
Put the risen dough
on a work table with a little white flour
Divide the dough into 4
cut into pieces the size of
A large tangerine and roll into a ball
Roll out the dough
for a diameter of about 12 cm
Put the dough
on a tray with baking paper
Brush each dough with about half a teaspoon of olive oil
Put 1 tablespoon of tomato sauce on each dough and spread
sprinkle over each dough
A little mozzarella cheese or
Grated Gouda
Sprinkle some olive rings
or another addition
sprinkle on top
A little oregano
inflate the pizzas
and bake in a hot oven
190-200 degrees
About 20 minutes
The dough will rise
Now bake them
Pizza with toppings
תגובות
הוסף רשומת תגובה