תירס מקסיקני עם רוטב נהדר Mexican corn with sauce בקלי קלות-המותג של ליהי קרויץ

 





English recipe listed below




החומרים ל- 10  קלחי תירס בינוניים

לבשל קלחי תירס במים רותחים עד אשר 

הם רכים

לחמם מחבת עם פסים

להבריש את התירס המבושל 

עם חמאה או שמן זית

ולצרוב את התירס

אם אין מחבת פסים לא חייבים לצלות


לרוטב

לשים בקערה

1 מיכל שמנת חמוצה  200 גרם

להוסיף

1 כף מיונז

1-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

להוסיף

מעט פלפל שחור

רבע כפית מלח

1 כפית שמן זית

ולערבב

לאחר שהתירס מוכן

להבריש אותו מכל הצדדים עם הרוטב

ניתן לשים את התירס על העלים שלו 

אחרי ששטפתם אותם

לפסר על כל תירס מעט פפריקה מתורה

או  מעט גרגירי צ'ילי חריף 

לפזר על כל תירס 

גבינת פרמז'ן מגורדת


The ingredients for 10 medium corn cobs

Cook corn cobs in boiling water until tender

They are soft

Heat a pan with stripes

Brush the cooked corn

with butter or olive oil

and burn the corn

If you don't have a griddle, you don't have to grill



for the sauce

put in a bowl

1 container sour cream 200 grams

add

1 tablespoon mayonnaise

1-2 spoons of sweet chili sauce

add

A little black pepper

A quarter of a teaspoon of salt

1 teaspoon of olive oil

and mix

After the corn is ready

brush it on all sides with the sauce

You can put the corn on its leaves

After you wash them

Sprinkle a little paprika on each corn

or a few hot chili peppers

sprinkle over each corn

Grated Parmesan cheese

תגובות