מקרוני עם גבינה מהיר וממש טעים Mac and cheese

 








English recipe listed below





להרתיח מים בסיר

להוסיף 1 כפית מלח

לבשל 400 גרם פסטה

לפי הוראות היצרן

לאחר שהפסטה מוכנה

לסנן אותה ישר לתבנית אפיה

להוסיף חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור

לפזר כ-50 גרם גבינה פטה או בולגרית מפוררת

להוסיף כ-100 גרם גבינה  צהובה או 

מוצרלה או גאודה מגורדת

להוסיף 2 כפות שמן זית

ולערבב

לישר

לשפוך 1 מיכל קצפת 250 גר

לפזר מעל כ-50 גרם גבינה צהובה או מוצרלה או גאודה מגורדת

לאפות בתנור חם 190 מעלות

כחצי שעה

Boil water in a pot
Add 1 teaspoon of salt
Cook 400 grams of pasta
according to the manufacturer's instructions
After the pasta is ready
Strain it straight into a baking dish
Add half a teaspoon of salt and a little black pepper
Sprinkle about 50 grams of crumbled feta cheese
Add about 100 grams of grated mozzarella or Gouda cheese
Add 2 tablespoons of olive oil
and mix
straighten
pour 1 whipped cream 250 gr
Sprinkle over about 50 grams of grated mozzarella or Gouda cheese
Bake in a hot oven at 190 degrees
about half an hou


תגובות