English recipe listed below
להרתיח מים בסיר
להוסיף 1 כפית מלח
לבשל 400 גרם פסטה
לפי הוראות היצרן
לאחר שהפסטה מוכנה
לסנן אותה ישר לתבנית אפיה
להוסיף חצי כפית מלח ומעט פלפל שחור
לפזר כ-50 גרם גבינה פטה או בולגרית מפוררת
להוסיף כ-100 גרם גבינה צהובה או
מוצרלה או גאודה מגורדת
להוסיף 2 כפות שמן זית
ולערבב
לישר
לשפוך 1 מיכל קצפת 250 גר
לפזר מעל כ-50 גרם גבינה צהובה או מוצרלה או גאודה מגורדת
לאפות בתנור חם 190 מעלות
כחצי שעה
Boil water in a pot
Add 1 teaspoon of salt
Cook 400 grams of pasta
according to the manufacturer's instructions
After the pasta is ready
Strain it straight into a baking dish
Add half a teaspoon of salt and a little black pepper
Sprinkle about 50 grams of crumbled feta cheese
Add about 100 grams of grated mozzarella or Gouda cheese
Add 2 tablespoons of olive oil
and mix
straighten
pour 1 whipped cream 250 gr
Sprinkle over about 50 grams of grated mozzarella or Gouda cheese
Bake in a hot oven at 190 degrees
about half an hou
תגובות
הוסף רשומת תגובה