ללא גלוטן פשטידת ירוקים טעימה ובריאהGluten free, healthy and delicious baked vegetable pie

 






English recipe listed below




3 בצלים גדולים

לחתוך לקוביות קטנות

2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות

לשים בקערה

לחתוך דק חצי חבילת שמיר

ו- 1 חבילה פטרוזליה

להוסיף

1 כפית מלח 

ומעט פלפל שחור

להוסיף 4 כפות שמן זית

להוסיף

כ- 5-6 ביצים ולערבב

להוסיף

כ-10 כפות פלקס תפוחי אדמה

ולערבב

לשים בשתי תבניות

 אחת גדולה 50×40 סנטימטר עם נייר אפיה 

לזלף כף 1 שמן זית

לשים בתבנית

יותר מחצי כמות הירקות ולהדק לזלף מעט שמן זית

לאפות בתנור חם

170 מעלות כ-45 דקות

לקחת עוד תבנית יותר קטנה

40× 30 סנטימטר

לשים נייר אפיה 

לזרזף 1 כף שמן זית

לשים את הירק וליישר

לזרזף 1 כף שמן זית

את הפשטידה הזו אני מכינה עם מוצרלה

אפייה בתנור חם 170 מעלות

30 דקות 

לאחר מכן לפזר כ-70 גר גבינה

מוצרלה מגורדת ולאפות עוד כ-15 דקות

3 large onions
cut into small cubes
2 zucchini cut into small cubes
put in a bowl
Thinly slice half a packet of dill
and 1 package parsley
add
1 teaspoon of salt
and a little black pepper
Add 4 tablespoons of olive oil
add
About 5-6 eggs and mix
add
About 10 tablespoons of potato flakes
and mix
Put in two molds
 One large 50x40 centimeter
with baking paper
Drizzle 1 tablespoon of olive oil
put in a mold
More than half the amount of vegetables
and tighten
Drizzle a little olive oil
Bake in a hot oven
170 degrees for about 45 minutes
Take another smaller template
40× 30 centimeters
Put baking paper
Drizzle with 1 tablespoon of olive oil
Put the vegetable and straighten
Drizzle with 1 tablespoon of olive oil
I make this pie with mozzarella
Bake in a hot oven at 170 degrees
30 minutes
Then sprinkle about 70 grams of cheese
Grated mozzarella and bake for another 15 minutes
Prepare

 




תגובות