English recipe listed below
3 בצלים גדולים
לחתוך לקוביות קטנות
2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
לשים בקערה
לחתוך דק חצי חבילת שמיר
ו- 1 חבילה פטרוזליה
להוסיף
1 כפית מלח
ומעט פלפל שחור
להוסיף 4 כפות שמן זית
להוסיף
כ- 5-6 ביצים ולערבב
להוסיף
כ-10 כפות פלקס תפוחי אדמה
ולערבב
לשים בשתי תבניות
אחת גדולה 50×40 סנטימטר עם נייר אפיה
לזלף כף 1 שמן זית
לשים בתבנית
יותר מחצי כמות הירקות ולהדק לזלף מעט שמן זית
לאפות בתנור חם
170 מעלות כ-45 דקות
לקחת עוד תבנית יותר קטנה
40× 30 סנטימטר
לשים נייר אפיה
לזרזף 1 כף שמן זית
לשים את הירק וליישר
לזרזף 1 כף שמן זית
את הפשטידה הזו אני מכינה עם מוצרלה
אפייה בתנור חם 170 מעלות
30 דקות
לאחר מכן לפזר כ-70 גר גבינה
מוצרלה מגורדת ולאפות עוד כ-15 דקות
3 large onions
cut into small cubes
2 zucchini cut into small cubes
put in a bowl
Thinly slice half a packet of dill
and 1 package parsley
add
1 teaspoon of salt
and a little black pepper
Add 4 tablespoons of olive oil
add
About 5-6 eggs and mix
add
About 10 tablespoons of potato flakes
and mix
Put in two molds
One large 50x40 centimeter
with baking paper
Drizzle 1 tablespoon of olive oil
put in a mold
More than half the amount of vegetables
and tighten
Drizzle a little olive oil
Bake in a hot oven
170 degrees for about 45 minutes
Take another smaller template
40× 30 centimeters
Put baking paper
Drizzle with 1 tablespoon of olive oil
Put the vegetable and straighten
Drizzle with 1 tablespoon of olive oil
I make this pie with mozzarella
Bake in a hot oven at 170 degrees
30 minutes
Then sprinkle about 70 grams of cheese
Grated mozzarella and bake for another 15 minutes
Prepare
תגובות
הוסף רשומת תגובה