English recipe listed below
צריך 6 או יותר תפוחי אדמה בינוניים
לעטוף כל תפוח אדמה בנייר כסף
ולאפות בתנור חם
200 מעלות עד שהם רכים כשעה או יותר
לרוטב שמנת פטריות
2 בצלים גדולים לחתוך לרצועות קצרות
לחמם מחבת
לשים ככף וחצי שמן זית
לשים את הבצל ולטגן
עד שהבצל יותר רך וזהוב כשבע דקות
להוסיף 1 קופסה פטריות שמפניות חתוכות
230 גרם או טריות לטגן כשתי דקות
להוסיף 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
ולערבב
להוסיף כרבע כפית מלח ומעט פלפל שחור
להוסיף 2 כפות צהובה מוצרלה או גאודה מגורדת
ולערבב כדקה
אופן ההגשה
לחתוך לחצי את תפוחי האדמה
לפזר מעט מלח מעט פלפל שחור
לשים רוטב שמנת פטריות
לפזר מעט גבינת פרמז'ן
מגורדת, לקשט עם פטרוזיליה קצוצה ולזלף
מעט שמן זית ולהגיש
Need 6 or more medium potatoes
Wrap each potato in foil
and bake in a hot oven
200 degrees until they are soft about an hour or more
For mushroom cream sauce
2 large onions cut into short strips
Heat a pan
Put about a tablespoon and a half of olive oil
Put the onion and fry
Until the onion is softer and golden about seven minutes
Add 1 box of cut champagne mushrooms
230 grams or fresh fry for about two minutes
Add 1 container of cream to 250 grams of whipped cream
and mix
Add about a quarter teaspoon of salt and a little black pepper
Add 2 tablespoons of grated yellow mozzarella or Gouda
and mix for about a minute
Method of submission
Cut the potatoes in half
Sprinkle a little salt and a little black pepper
Put mushroom cream sauce
Sprinkle some parmesan cheese
Grated, decorate with chopped parsley and drizzle
A little olive oil and serve
תגובות
הוסף רשומת תגובה