אורז בסמטי חגיגי אחד אחד ותוספת פירות יבשיםVegan rice one by one with caramelized onions and dried fruits

 









English recipe listed below



4 כוסות אורז בסמטי ניקיתי שתפתי וסיננתי

על כל כוס אחד אורז צריך לשים 

כוס וחצי מי ברז

לחמם סיר בחום לשים 4 כפות שמן זית ולטגן את האורז כשתי דקות באש בינונית

אני אוסיף 6 כוסות מי ברז

להוסיף 2 כפיות מלח ולהביא את האורז לרתיחה

לאחר מכן לכסות את הסיר ולבשל  על אש קטנה כ-20 דקות

לתוספות

לחתוך 2 בצלים גדולים לפרוסות דקות

לחמם מחבת לשים ככף וחצי שמן זית ולטגן את הבצל עד הזהבה

להוסיף 1 כפית דבש תמרים ורבע כפית מלח לערבב ולבשל כשתי דקות

להוסיף 2 כפות אוכמניות יבשות

2 כפות אגוזי פקאן

שתי כפות אגוזי מלך

2 כפות צימוקים

2 כפות קשיו

להוסיף ערמונים מקולפים

ניתן להוסיף שבבי שקדים

לבשל כשתי דקות

להגשה לשים במגש אורז

ומעליו לשים את תוספת הבצל והפירות היבשים

4 cups of basmati rice I cleaned, shared and filtered
One cup of rice should be put on each cup
A glass and a half of tap water
Heat a pot, put 4 tablespoons of olive oil and fry the rice for about two minutes on medium heat
I will add 6 cups of tap water
Add 2 teaspoons of salt and bring the rice to a boil
Then cover the pot and cook on low heat for about 20 minutes
for extras
Cut 2 large onions into thin slices
Heat a pan, put about a tablespoon and a half of olive oil and fry the onion until golden
Add 1 teaspoon of date honey and a quarter teaspoon of salt, mix and cook for about two minutes
Add 2 tablespoons of dried blueberries
2 tablespoons of pecans
Two spoons of walnuts
2 tablespoons of raisins
2 tablespoons of cashews
Add peeled chestnuts
You can add almond chips
cook for about two minutes
To serve put in a rice tray
and on top of it put the addition of onion and dried fruits


תגובות