דכ סלמון בחמאת לימון כמו במסעדות Salmon fish in lemon butter like in restaurants

 







English recipe listed below


לקחת 2 חתיכות פילה דג סלמון

כ-350 גרם כל מנה

לפזר עליהם מעט מלח

ומעט פלפל שחור

לחמם מחבת

ולשים 1 כף שמן זית

1 כף חמאה

כשהחמאה מומסת לשים

את הדגים במחבת כשהעור למטה

ולטגן כארבע דקות

לאחר 4 דקות להפוך את הדג  לצד השני 

לעוד 4 דקות טיגון

לאחר 4 דקות להוציא החוצה לצלחת

לשים 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם  

להוסיף רבע כפית מלח

להוסיף מעט פלפל שחור

להוסיף חצי גרידת לימון בינוני

להוסיף מיץ לימון מחצי לימון

להוסיף 1 כפית דבש ולערבב 

להוסיף 1 כף שמיר קצוץ ואחת כף שטוחה

 חמאה ולערבב

להחזיר את הדגים לרוטב ולבשל על אש בינונית עוד 3 דקות

לא לבשל יותר מידי הרוטב יתפרק לכם

דג סלמון בחמאת לימון כמו במסעדות

Take 2 pieces of salmon fillet

About 350 grams per serving

sprinkle a little salt on them

and a little black pepper

Heat a pan

and put 1 tablespoon of olive oil

1 tablespoon of butter

When the butter is melted put

the fish in the pan with the skin down

and fry for about four minutes

After 4 minutes, turn the fish to the other side

Fry for another 4 minutes

After 4 minutes take out to a plate

Put 1 container of cream for 250 grams of whipped cream

Add a quarter teaspoon of salt

Add a little black pepper

Add half a medium lemon zest

Add lemon juice from half a lemon

Add 1 teaspoon of honey and mix

Add 1 tablespoon chopped dill and one flat tablespoon

 butter and mix

Return the fish to the sauce and cook on medium heat for another 3 minutes

Do not cook too much, the sauce will fall apart

Salmon fish in lemon butter like in restaurants

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות