English recipe listed below
לקחת 2 חתיכות פילה דג סלמון
כ-350 גרם כל מנה
לפזר עליהם מעט מלח
ומעט פלפל שחור
לחמם מחבת
ולשים 1 כף שמן זית
1 כף חמאה
כשהחמאה מומסת לשים
את הדגים במחבת כשהעור למטה
ולטגן כארבע דקות
לאחר 4 דקות להפוך את הדג לצד השני
לעוד 4 דקות טיגון
לאחר 4 דקות להוציא החוצה לצלחת
לשים 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
להוסיף רבע כפית מלח
להוסיף מעט פלפל שחור
להוסיף חצי גרידת לימון בינוני
להוסיף מיץ לימון מחצי לימון
להוסיף 1 כפית דבש ולערבב
להוסיף 1 כף שמיר קצוץ ואחת כף שטוחה
חמאה ולערבב
להחזיר את הדגים לרוטב ולבשל על אש בינונית עוד 3 דקות
לא לבשל יותר מידי הרוטב יתפרק לכם
דג סלמון בחמאת לימון כמו במסעדות
Take 2 pieces of salmon fillet
About 350 grams per serving
sprinkle a little salt on them
and a little black pepper
Heat a pan
and put 1 tablespoon of olive oil
1 tablespoon of butter
When the butter is melted put
the fish in the pan with the skin down
and fry for about four minutes
After 4 minutes, turn the fish to the other side
Fry for another 4 minutes
After 4 minutes take out to a plate
Put 1 container of cream for 250 grams of whipped cream
Add a quarter teaspoon of salt
Add a little black pepper
Add half a medium lemon zest
Add lemon juice from half a lemon
Add 1 teaspoon of honey and mix
Add 1 tablespoon chopped dill and one flat tablespoon
butter and mix
Return the fish to the sauce and cook on medium heat for another 3 minutes
Do not cook too much, the sauce will fall apart
Salmon fish in lemon butter like in restaurants
תגובות
הוסף רשומת תגובה