English recipe listed below
לשים בקערה
שלושת רבעי כוס חום דמררה
100 גרם
להוסיף חצי כוס פלסטיק שמן קנולה 85 גרם
להוסיף חצי כוס דבש 120 גרם
להוסיף 2 כפות דבש תמרים טבעי
להוסיף כפית וחצי אבקת קפה נמס
להוסיף רבע כפית מלח
1 כפית קינמון
להוסיף כפית וחצי אבקת אפיה
להוסיף 2 ביצים גדולות
להוסיף 1 כפית תמצית וניל
להוסיף חצי כפית אבקת סודה לשתייה ולערבב
להוסיף 2 כפות צימוקים
להוסיף כ-70 גרם אגוזי מלך שבורים
להוסיף 1 כוס שוקולד צ'יפס 100 גרם
להוסיף 2 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה 200 גרם
לשים בתבנית אפיה עם נייר אפיה 45×35 סנטימטר ולישר
לאפות בתנור חם 170 מעלות כ-40 דקות
כשהעוגה חמה מאוד
לשבור עליה 100 גרם שוקולד מריר
לאחר כשתי דקות השוקולד רך למרוח אותו על העוגה וכשהוא מתקשה לחתוך לריבועים
put in a bowl
Three quarters of a cup of Demerara brown
100 g
Add half a plastic cup of canola oil 85 grams
Add half a cup of honey 120 grams
Add 2 tablespoons of natural date honey
Add a teaspoon and a half of instant coffee powder
Add a quarter teaspoon of salt
1 teaspoon of cinnamon
Add a teaspoon and a half of baking powder
Add 2 large eggs
Add 1 teaspoon of vanilla extract
Add half a teaspoon of baking soda powder and mix
Add 2 tablespoons of raisins
Add about 70 grams of broken walnuts
Add 1 cup of chocolate chips 100 grams
Add 2 plastic cups of sifted white flour 200 grams
Put in a baking pan with baking paper 45x35 centimeters and flatten
Bake in a hot oven at 170 degrees for about 40 minutes
when the cake is very hot
Break 100 grams of dark chocolate over it
After about two minutes the chocolate is soft spread it on the cake and when it hardens cut into squares
תגובות
הוסף רשומת תגובה