English recipe listed below
לקצוץ לקוביות 2 בצלים גדולים
לחמם שמן זית לטגן את הבצל
כשבע דקות לערבב מידי פעם
להוסיף 400 גרם איטריות דקות
ולערבב כמה דקות עד שהאיטריות משנות את צבעם
להוסיף חצי כפית שטוחה כורכום ולערבב כדקה
להוסיף מים רותחים עד גובה האיטריות
להוסיף 2 כפיות אבקת מרק
להוסיף כפית שטוחה מלח
ומעט פלפל שחור ולערבב
להרתיח על אש בינונית
כשרותח לערבב ולבשל מכוסה באש קטנה כ- 10 דקות
לאחר בישול לסגור את החום
לקחת מזלג להפריד את האיטריות
לכסות ולהמתין 10 דקות
לאחר 10 דקות להפריד את האיטריות שוב עם מזלג ולהגיש
Dice 2 large onions
Heat olive oil and fry the onion
about seven minutes, stirring occasionally
Add 400 grams of thin noodles
and mix for a few minutes until the noodles change color
Add half a flat teaspoon of turmeric and mix for about a minute
Add boiling water up to the height of the noodles
Add 2 teaspoons of soup powder
Add a flat teaspoon of salt
and a little black pepper and mix
Boil on medium heat
When it boils, mix and cook covered over low heat for about 10 minutes
After cooking, turn off the heat
Take a fork and separate the noodles
Cover and wait 10 minutes
After 10 minutes separate the noodles again with a fork and serve
תגובות
הוסף רשומת תגובה