Recipe listed in English at the end of the video
לשים בקערה
6 יחידות תרד קפוא מופשר
וסחוט
כ-4-5 כפות
או תרד טרי קצוץ
להוסיף 4 כפות אגוזי מלך קצוצים
כ-50 גרם להוסיף 5 כפות פירורי לחם
להוסיף
חצי כפית שטוחה מלח
ולערבב
להוסיף 4 כפות שמן זית
להוסיף
מעט פלפל שחור ולערבב
צריך דג במשקל של 1 קילוגרם
לצייר על נייר אפייה צורה של דג יותר
גדולה מפילה דג הסלמון ולגזור
לקחת בצק עלים ולשים על תבנית
עם נייר אפייה בגודל ציור הדג
למרוח מעט שמן על הבצק
כדי שהנייר לא ידבק על הבצק להניח את
הנייר החתוך לצורת הדג
ולחתוך את הבצק לצורת הדג
ולהוציא את הנייר
לשים על אמצע הבצק כחצי כמות מלית תרד
לשים את הדג באמצע הבצק
לפזר מעל הדג מעט מלח
ומעט פלפל שחור
לשים כ -1 כפית
לשים על הדג כ -ככפית וחצי דבש
וכפית וחצי חרדל דיז'ון ולמרוח על הדג
לפזר על הדג כ-4 כפות ממלית התרד
לקחת ביצה ולמרוח מסביב שולי הבצק
עכשיו לקחת עוד חתיכת בצק בגודל של יותר מציור
הדג ולחתוך צורת דג יותר גדולה מהציור בכ-חצי ס"מ
להפוך את הבצק
על הדג ולהדק שוליים מסביב
לקחת מזלג ולהדק פסים מסביב
למרוח את כל ההבצק בביצה
וליצור בעזרת כפית את הקשקשים
אפשר לקשט גם בעגבניות שרי תראו איך הכנתי בסרטון
ולעין לקחת טבעת זית ולשים במקום העין
לאפות בתנור חם 190 מעלות
כ-40 דקות
put in a bowl
6 units frozen thawed spinach
and squeezed
About 4-5 tablespoons
or fresh chopped spinach
Add 4 tablespoons of chopped walnuts
About 50 grams add 5 tablespoons of bread crumbs
add
Half a flat teaspoon of salt
and mix
Add 4 tablespoons of olive oil
add
A little black pepper and mix
You need a fish weighing 1 kilogram
Draw on baking paper the shape of more fish
A large fillet of salmon fish and cut
Take puff pastry and put it on a tray
with baking paper the size of the fish drawing
Apply a little oil on the dough
So that the paper does not stick to the dough, place the
The paper cut into the shape of the fish
and cut the dough into the shape of the fish
and take out the paper
Put about half the amount of spinach filling on the middle of the dough
Put the fish in the middle of the dough
Sprinkle a little salt over the fish
and a little black pepper
Put about 1 teaspoon
Put about a teaspoon and a half of honey on the fish
and a teaspoon and a half of Dijon mustard and spread on the fish
Spread about 4 tablespoons of the spinach filling on the fish
Take an egg and spread around the edges of the dough
Now take another piece of dough the size of a painting
the fish and cut a fish shape larger than the drawing by about half a cm
Turn the dough
on the fish and fasten a border around it
Take a fork and fasten strips around
Brush all the dough with egg
and create the scales with a spoon
You can also decorate with cherry tomatoes, see how I made it in the video
And for the eye, take an olive ring and put it in place of the eye
Bake in a hot oven at 190 degrees
About 40 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה