מאפה משגע עם חציל על האש ותוספותAmazing pastry with grilled eggplant and toppings

 






English recipe listed below




החומרים

בצק עלים מוכן מרודד קר מאוד


סלט מטבוחה או סלט טורקי קנוי או שהכנתם

5 ביצים מבושלות מקולפות חתוכות לרבעים

קצת טחינה גולמית

כ-12 עגבניות שרי חתוכות לחצי


1 חציל בינוני קלוי על האש מקולף לקצוץ

להוסיף לחציל מעט מלח מעט פלפל שחור

 1 כפית שמן זית

אפשר גם שן שום קצוצה

לערבב

אפשר גם קוביות חציל מטוגן או קוביות חצילים

עם מעט מלח מעט פלפל שחור ומעט שמן זית מעורבבים

אפויים בתנור כ-20 דקות בתנור חם 180 מעלות

עד שהחציל רך אבל שומרים על צורתם


אופן ההכנה

לחתוך -כ-6-7 ריבועים או מלבנים של בצק עלים

בגודל של  5×10  ס"מ

לסדר ברווחים זה מזה בתבנית אפיה

 מרופדת בנייר אפייה

למרוח מסביב בשוליים מעט שמן זית או ביצה טרופה

לפזר מעט שומשום על הביצה המרוחה


לשים כף מהחציל על הבצק

מעל לשים ככפית מטבוחה

מעל המטבוחה לקלף מעט טחינה גולמית

לסדר מעל 2 רבעי ביצים

לקלף מעל מעט טחינה גולמית

לאפות בתנור חם 180 מעלות.כ-20  עד 25 דקות

עד שהבצק זהוב וקריספי

לפני ההגשה 

להגיש חם

לפזר מעל כ-3 חצאי עגבניות שרי

מעט צנוברים לא חייבים

מעט טחינה גולמית או שהכנתם טחינה מעט נוזלית עם מים מלח מעט שום מעט מיץ לימון  מעט פטרוזיליה יש לי מתכון בערוץ לטחינה ירוקה

לפזר מעל מעט פטרוזיליה קצוצה

ולהגיש

You need 1 large fire-roasted eggplant
Peeled and chopped
Add black pepper on top
A quarter of a teaspoon of salt
1 teaspoon of olive oil
and mix
Boiled eggs should be prepared
cut into four
sprinkle a little salt on them
and a little black pepper
also prepare a salad from a Moroccan kitchen
Or a Turkish salad can be bought
also prepare raw tahini
Take puff pastry and cut into a rectangle the size of
About 7x10 centimeters
and close on a baking sheet with baking paper
You can mark with a knife on the edges of a rectangle
And so the dough rises nicely
Put in the middle of the dough
1 tablespoon eggplant
Sprinkle a teaspoon of raw tahini
Put some salad from the Moroccan kitchen
Put eggs, vegans don't have to
sprinkle a little more tahini
Brush around the edges of the dough
in olive oil
Sprinkle some sesame seeds around
Bake in a hot oven at 170 degrees
About 25 degrees
After baking sprinkle a little
raw tehini
Scatter cherry tomato halves
You can sprinkle a little tahini
sprinkle some pine nuts
sprinkle some parsley


תגובות