2 פלפלים אדומים
חתוכים לקוביות בונוניות
2 קישואים חתוכים למקלות
אפשר להוסיף עגבניות שרי
להכין גם כשש או יותר תפוחי אדמה בינוניים מבושלים
לחתוך את תפוחי האדמה המבושלים לשניים
אני לא מקלפת אותם
לקחת תבנית אפיה גדולה להגשה אפשר פיירקס בפיירקס לא צריך נייר אפייה
לשים פילה דג סלמון טרי או מופשר במשקל של קילו או קילו מאתיים
ולפזר עליו מעט מלח
לסדר את הירקות בקבוצות מסביב הדג
לפזר על הכל מעט פלפל שחור גרוס
לקחת קערה ולשים
כף וחצי חרדל דיז'ון
1 כף דבש
להוסיף מעט פלפל שחור
להוסיף כחצי כפית מלח
ו-3-4 כפות שמן זית
לערבב ולהוסיף כ-10 כפות מי ברז ולערבב
לשפוך את הרוטב על הכל
לקשט עם רוזמרין
לאפות בתנור חם 190 מעלות
כ-20-22 דקות לפילה דג עבה
דג סלמון חגיגי בתנור עם ירקות
2 red peppers
Cut into bononi cubes
2 zucchini cut into sticks
You can add cherry tomatoes
Also prepare about six or more medium boiled potatoes
Cut the boiled potatoes in half
I don't peel them
Take a large baking dish for serving, you can use Pyrex in Pyrex, you don't need baking paper
Put a fresh or thawed salmon fillet weighing a kilo or two hundred kilos
and sprinkle a little salt on it
Arrange the vegetables in groups around the fish
Sprinkle a little ground black pepper on everything
take a bowl and put
A tablespoon and a half of Dijon mustard
1 tablespoon of honey
Add a little black pepper
Add about half a teaspoon of salt
and 3-4 tablespoons of olive oil
Mix and add about 10 tablespoons of tap water and mix
Pour the sauce over everything
Garnish with rosemary
Bake in a hot oven at 190 degrees
About 20-22 minutes for a thick fish fillet
Festive salmon fish in the oven with vegetables
תגובות
הוסף רשומת תגובה