עוגת שמרים קוקוש מהמטבח ההונגרי עם קקאוHungarian yeast cake with cocoa

 






English recipe listed below



לשים בקערת המיקסר 500 גרם קמח לבן מנופה

להוסיף 1 כוס פלסטיק 

140 גרם סוכר לבן

להוסיף חצי כפית מלח

לשים בצד של הסוכר

להוסיף 1 כפית תמצית וניל

להוסיף חצי כוס פלסטיק 

 80 גרם שמן קנולה

להוסיף 2 ביצים לארג'

להוסיף 1 כף שמרים יבשים

לשים בצד שאין מלח ושמן

להוסיף מים חמימים בהדרגה לפי הצורך לבצק רך וגמיש

הוספתי מים חמימים לפי הצורך כ-100 -120 גרם

לאחר 5 דקות לישה לפזר על הבצק מעט קמח לכסות עם ניילון נצמד ולהתפיח את הבצק עד 

שהוא מכפיל את נפחו

למלית

לשים בקערה 170 גרם סוכר לבן כוס אחת 9לסטיק

להוסיף 4 כפות אבקת

קקאו לא ממותקת ולערבב

לשים את הבצק על שולחן עבודה מקומח

לחלק לשלושה חלקים

לרדד את הבצק על משטח מקומח למלבן בעובי 3 מ"מ

50 ×45 ס"מ

למרוח כ-3 כפות ממרח שוקולד

לפזר שליש כמות קקאו ליישר

לקפל את שולי הבצק

ולגלגל לרולדה

לשים את הרולדה על תבנית אפיה עם נייר אפייה

זו רולדה עם ממרח שוקולד לבן ואגוזי לוז

לשים כמה כפות קקאו

למרוח לקפל שוליים ולגלגל לרולדה

להברשת הרולדות

לשים בכוס 1 ביצה וכף אחת מי ברז ולערבב

להבריש את העוגות עם הביצה

לסמן עם סכין חתכים בעוגות

ולהתפיח אותם עד שהם כמעט מכפילות את נפחם

לאפות בתנור חם 180 מעלות כ-35-40 מעלות לא לייבש




Put 500 grams of sifted white flour in the mixer bowl
Add 1 plastic cup
140 grams of white sugar
Add half a teaspoon of salt
put aside the sugar
Add 1 teaspoon of vanilla extract
Add half a plastic cup
 80 grams of canola oil
add 2 large eggs
Add 1 tablespoon of dry yeast
put aside without salt and oil
Add warm water gradually as needed for a soft and flexible dough
I added warm water as needed, about 100-120 grams
After 5 minutes of kneading, sprinkle a little flour on the dough, cover with plastic wrap and let the dough rise until
which doubles its volume
for stuffing
Put in a bowl 170 grams of white sugar and one cup of 9 sticks
Add 4 tablespoons of powder
unsweetened cocoa and mix
Put the dough on a floured work surface
divide into three parts
Roll out the dough on a floured surface into a 3 mm thick rectangle
50 x 45 cm
Spread about 3 tablespoons of chocolate spread
Sprinkle a third of the amount of cocoa to straighten
Fold the edges of the dough
and roll into a roll
Put the roll on a baking sheet with baking paper
It's a roulade with white chocolate spread and hazelnuts
Put a few spoons of cocoa
Apply to fold the edges and roll into a roll
to brush the rolls
Put 1 egg and 1 tablespoon of tap water in a glass and mix
Brush the cakes with the egg
Mark cuts in the cakes with a knife
and inflate them until they almost double their volume
Bake in a hot oven 180 degrees about 35-40 degrees do not dry
Hungarian coconut yeast cake with cocoa powder


תגובות