English recipe listed belw
החומרים לטורט
להפריד 6 ביצים גדולות לחלבונים וחלמונים
לשים את החלבונים בקערת המיקסר
ולהתחיל להקציף
תוך כדי הקצפה להוסיף בהדרגה
1 כוס פלסטיק סוכר לבן
150 גרם
להקציף עד שמתקבל קצף יציב
לאחר מכן תוך הקצפה להוסיף את החלמונים
ורבע כפית מלח
ולהקציף כשתי דקות
להוסיף תוך כדי הקצפה איטית
4 כפות שמן קנולה
1 כפית תמצית וניל
להקציף כדקה
בקערה שנייה לשים
-------------------------------
1 כוס ושלושת רבעי ( מדוד בכוס פלסטיק)
קמח לבן מנופה 180 גרם
להוסיף
1 כפית אבקת אפיה
1 כוס ושלושת רבעי אגוזי מלך טחונים גס
150 גרם
לערבב
להוריד את קערת המיקסר לשולחן
ולערבב את הקמח בהדרגה בזהירות
לתוך הביצים
לשים בתבנית 24 ס"מ
לאפות בתנור חם 170 מעלות כ-40 דקות
ולקרר את העוגה
לאחר מכן לפרוס אותה לשלוש שכבות אחידות
להכין קרם קצפת
לשים במיקסר
3 מיכלי שמנת לקצפת ביחד 750 גרם
5 כפות שטוחות סוכר
1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
3 כפיות אבקת קפה נמס
1 כוס פלסטיק חלב 160 גרם
להקציף לקרם יציב ולשים במקרר
לסירופ להרטבת העוגה
לשים בקערה קטנה
שלושת רבעי כוס פלסטיק סוכר לבן 80 גרם
3 כוסות מי ברז כ-500 גרם
4 כפות ברנדי או קוניאק לא חייבים לשים
לערבב עד שהסוכר נמס לא צריך לבשל
אופן הרכבת העוגה
לשים על מגש עוגה או צלחת גדולה
שכבה אחת של עוגה
להרטיב אותה עם הסירופ
למרוח מעל שליש מקרם הקפה וליישר
להניח מעל עוד שכבת עוגה
להרטיב אותה בסירופ
לשים על העוגה חצי מהקרם שנישאר ליישר.
להניח מעל את שכבת הטורט השלישית
להרטיב אותה עם הסירופ
למרוח יפה ולצפות את העוגה עם הקרם למעלה
ובשוליים
לשים את העוגה במקפיא למשך כרבע שעה
לחמם במיקרוגל צנצנת של ריבת חלב שלא תיהיה
חמה אלה נוחה למריחה
למרוח מעל העוגה את ריבת החלב
ומסביב לעוגה לצפות עם אגוזי מלך טחונים
או קוקוס מקורמל או אפוי
לשמור את העוגה במקרר עטופה היטב
או להכין כמה ימים מראש ולשמור במקפיא
The ingredients for the torte
Separate 6 large eggs into whites and yolks
Put the egg whites in the mixer bowl
and start whipping
While whipping add gradually
1 plastic cup of white sugar
150 grams
Whisk until a stable foam is obtained
Then add the egg yolks while whisking
and a quarter teaspoon of salt
and whip for about two minutes
Add while whisking slowly
4 tablespoons of canola oil
1 teaspoon vanilla extract
whip for about a minute
put in a second bowl
------------------------------
1 cup and three quarters (measured in a plastic cup)
Sifted white flour 180 grams
add
1 teaspoon baking powder
1 cup and three quarters of coarsely ground walnuts
150 grams
to stir
Lower the mixer bowl to the table
and mix the flour gradually carefully
into the eggs
Put in a 24 cm pan
Bake in a hot oven at 170 degrees for about 40 minutes
and cool the cake
Then spread it into three uniform layers
make whipped cream
put in a mixer
3 cream containers for whipped cream together 750 grams
5 flat spoons of sugar
1 bag of instant vanilla pudding powder 80 grams
3 teaspoons instant coffee powder
1 plastic cup of milk 160 grams
Whip to a firm cream and put in the fridge
for the syrup to moisten the cake
put in a small bowl
Three quarters of a plastic cup of white sugar 80 grams
3 cups of tap water about 500 grams
4 spoons of brandy or cognac do not have to be added
Mix until the sugar melts, no need to cook
How to assemble the cake
Put on a cake tray or a large plate
One layer of cake
Moisten it with the syrup
Spread over a third of the coffee cream and smooth
Place another layer of cake on top
Moisten it in syrup
Put half of the remaining cream on the cake.
Place the third torte layer on top
Moisten it with the syrup
Spread well and cover the cake with the cream on top
and on the margins
Put the cake in the freezer for about fifteen minutes
Heat a jar of milk jam in the microwave that won't be
These warm ones are easy to apply
Spread the milk jam over the cake
And around the cake sprinkle with ground walnuts
or caramelized or baked coconut
Keep the cake tightly wrapped in the refrigerator
Or prepare a few days in advance and store in the freezer
תגובות
הוסף רשומת תגובה