טורט אגוזים עם קרם וריבת חלבWalnut torte with cream and milk jam

 











English recipe listed belw





החומרים לטורט

להפריד 6 ביצים גדולות לחלבונים וחלמונים

לשים את החלבונים בקערת המיקסר

ולהתחיל להקציף

תוך כדי הקצפה להוסיף בהדרגה

1 כוס פלסטיק סוכר לבן

150 גרם

להקציף עד שמתקבל קצף יציב

לאחר מכן תוך הקצפה להוסיף את החלמונים

ורבע כפית מלח

ולהקציף כשתי דקות

להוסיף תוך כדי הקצפה איטית

4 כפות שמן קנולה

1 כפית תמצית וניל

להקציף כדקה

בקערה שנייה לשים

-------------------------------

1 כוס ושלושת רבעי ( מדוד בכוס פלסטיק)

קמח לבן מנופה 180 גרם

להוסיף

1 כפית אבקת אפיה

1 כוס ושלושת רבעי אגוזי מלך טחונים גס 

150 גרם

לערבב

להוריד את קערת המיקסר לשולחן

ולערבב את הקמח בהדרגה  בזהירות 

לתוך הביצים

לשים בתבנית 24 ס"מ 

לאפות בתנור חם 170 מעלות כ-40 דקות

ולקרר את העוגה

לאחר מכן לפרוס אותה לשלוש שכבות אחידות

להכין קרם קצפת

לשים במיקסר

3 מיכלי שמנת לקצפת ביחד 750 גרם

5 כפות שטוחות סוכר

1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם

3 כפיות אבקת קפה נמס

1 כוס פלסטיק חלב 160 גרם

להקציף לקרם יציב ולשים במקרר


לסירופ להרטבת העוגה

לשים בקערה קטנה

שלושת רבעי כוס פלסטיק  סוכר לבן 80 גרם

3 כוסות מי ברז כ-500 גרם

4 כפות ברנדי או קוניאק לא חייבים לשים

לערבב עד שהסוכר נמס לא צריך לבשל

אופן הרכבת העוגה

לשים על מגש עוגה או צלחת גדולה

שכבה אחת של עוגה

להרטיב אותה עם הסירופ

למרוח מעל שליש מקרם הקפה וליישר

להניח מעל עוד שכבת עוגה

להרטיב אותה בסירופ

לשים על העוגה  חצי מהקרם שנישאר ליישר.

להניח מעל את שכבת הטורט השלישית

להרטיב אותה עם הסירופ

למרוח יפה ולצפות את העוגה עם הקרם למעלה

ובשוליים

לשים את העוגה במקפיא למשך כרבע שעה

לחמם במיקרוגל צנצנת של ריבת חלב שלא תיהיה

חמה אלה נוחה למריחה

למרוח מעל העוגה את ריבת החלב

ומסביב לעוגה לצפות עם אגוזי מלך טחונים

או קוקוס מקורמל או אפוי

לשמור את העוגה במקרר עטופה היטב

או להכין כמה ימים מראש ולשמור במקפיא


The ingredients for the torte

Separate 6 large eggs into whites and yolks

Put the egg whites in the mixer bowl

and start whipping

While whipping add gradually

1 plastic cup of white sugar

150 grams

Whisk until a stable foam is obtained

Then add the egg yolks while whisking

and a quarter teaspoon of salt

and whip for about two minutes

Add while whisking slowly

4 tablespoons of canola oil

1 teaspoon vanilla extract

whip for about a minute

put in a second bowl

------------------------------

1 cup and three quarters (measured in a plastic cup)

Sifted white flour 180 grams

add

1 teaspoon baking powder

1 cup and three quarters of coarsely ground walnuts

150 grams

to stir

Lower the mixer bowl to the table

and mix the flour gradually carefully

into the eggs

Put in a 24 cm pan

Bake in a hot oven at 170 degrees for about 40 minutes

and cool the cake

Then spread it into three uniform layers

make whipped cream

put in a mixer

3 cream containers for whipped cream together 750 grams

5 flat spoons of sugar

1 bag of instant vanilla pudding powder 80 grams

3 teaspoons instant coffee powder

1 plastic cup of milk 160 grams

Whip to a firm cream and put in the fridge

for the syrup to moisten the cake

put in a small bowl

Three quarters of a plastic cup of white sugar 80 grams

3 cups of tap water about 500 grams

4 spoons of brandy or cognac do not have to be added

Mix until the sugar melts, no need to cook

How to assemble the cake

Put on a cake tray or a large plate

One layer of cake

Moisten it with the syrup

Spread over a third of the coffee cream and smooth

Place another layer of cake on top

Moisten it in syrup

Put half of the remaining cream on the cake.

Place the third torte layer on top

Moisten it with the syrup

Spread well and cover the cake with the cream on top

and on the margins

Put the cake in the freezer for about fifteen minutes

Heat a jar of milk jam in the microwave that won't be

These warm ones are easy to apply

Spread the milk jam over the cake

And around the cake sprinkle with ground walnuts

or caramelized or baked coconut

Keep the cake tightly wrapped in the refrigerator

Or prepare a few days in advance and store in the freezer


תגובות