צ'לי בקר חגיגי מספר 5 Beef shoulder number 5 is tender and delicious

 




English recipe listed below



צריך כתף בקש מספר 5

במשקל של 2 קילו

אם היא קפוא אז להפשיר אותו

לשים סיר גדול לחמם

ניתן לשים כף שמן זית

להניח את צ'לי הבקר

ולצלות את הבקר מכל הצדדים 

עד שהם זהובים

כארבע דקות מכל צד

להוסיף לסיר מי ברז

שיגיעו עד גובה הבשר


לציר הבשר

צריך

2 בצלים גדולים

1 גזר גדול  2 ענפי סלרי

 לחתוך לחתיכות גדולות

להוסיף את  כל הירקות החתוכים לבשר

להוסיף כ-10 גרגירי 

פלפל אנגלי

להוסיף כ-5 עלי דפנה יבשים

להרתיח את הבשר

להוציא את הקצף המלוכלך החוצה

לכסות עם מכסה ולבשל על אש בינונית כשעתיים וחצי עד שהבשר רך

לאחר בישול של כ-שתיים וחצי שלוש שעות תראו עם מזלג שהבשר רך

לקרר את הבשר  כשעה בחוץ

ולאחר מכן לשים את הבשר עם הנוזלים במקרר כל הלילה

לאחר לילה קירור להוציא  את הבשר

מהנוזלים ולחתוך לעובי של

כשלוש מילימטר


לציר חדש לבישול הבשר


לחתוך לקוביות גדולות

2 בצלים גדולים

1 גזר גדול

4 גבעולי סלרי סלרי

לחמם סיר גדול לשים
 2 כפות שמן זית
 לשים את הירקות ולטגן כחמש דקות
לחתוך לקוביות כ-6 
תפוחי אדמה בינוניים
 לא מבושלים
לאחר כחמש דקות 
להוסיף 
קופסה של פטריות חתוכות
או טריות 
להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב
להוסיף 2 שקיות ערמונים קלופים וקלויים 200 גרם
להוסיף 1 כף דבש תמרים טבעי
להוסיף שקית אחת 30 גרם 
ככף וחצי אבקת רוטב פטריות או רוטב צ'ילי בקר
או אבקת מרק
להוסיף מעט פלפל שחור
להוסיף 1 כף שטוחה מלח
להוסיף כשלוש כוסות מציר שבושל בו הבשר
להוסיף כשש גרגירי
 פלפל אנגלי
להוסיף כארבע עלי דפנה יבשים
להוסיף ככוס וחצי אפונה קפואה ולערבב
לסדר יפה את הבשר בסיר
להרתיח
לכסות עם מכסה
לבשל על אש קטנה
כשעתיים עד שהבשר רך


Need straw shoulder number 5

weighing 2 kilos

If it is frozen then thaw it

Put a large pot to heat

You can put a tablespoon of olive oil

Place the beef chili

and grill the beef on all sides

until they are golden

About four minutes on each side

Add tap water to the pot

Let them reach the height of the meat



to the meat axis

Must

2 large onions

1 large carrot 2 celery branches

 cut into large pieces

Add all the cut vegetables to the meat

Add about 10 grains

English pepper

Add about 5 dry bay leaves

Boil the meat

Take the dirty foam out

Cover with a lid and cook on medium heat for about two and a half hours until the meat is tender

After cooking for about two and a half to three hours, you will see with a fork that the meat is soft

Cool the meat for about an hour outside

and then put the meat with the liquids in the refrigerator overnight

After cooling overnight, take out the meat

of the liquids and cut to a thickness of

About three millimeters
for a new stock to cook the meat
cut into large cubes
2 large onions

1 large carrot

4 celery stalks celery

Heat a large pot to put
 2 tablespoons of olive oil
 Put the vegetables and fry for about five minutes
Cut into about 6 cubes
medium potatoes
 not cooked
after about five minutes
add
A box of sliced ​​mushrooms
or freshness
Add the potatoes and mix
Add 2 bags of peeled and roasted chestnuts 200 grams
Add 1 tablespoon of natural date honey
Add one 30 gram bag
About a tablespoon and a half mushroom sauce powder or chili beef sauce
or soup powder
Add a little black pepper
Add 1 flat spoon of salt
Add about three cups of stock in which the meat was cooked
Add about six grains
 English pepper
Add about four dry bay leaves
Add about a cup and a half of frozen peas and mix
Arrange the meat nicely in the pot
to boil
cover with a lid
cook on low heat
About two hours until the meat is soft






תגובות