עוגת תפוגזר מהירה וטעימה Quick apple and carrot cake
בתאריך
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
English recipe listed below
החומרים
לשים בקערה
5 ביצים
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
חצי כוס פלסטיק סוכר חום דמררה
70 גרם
שלושת רבעי כוס פלסטיק סוכר לבן
130 גרם
1 כוס פלסטיק שמן קנולה 150 גרם
1 כפית שטוחה קינמון
לערבב
להוסיף
1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
לערבב ולהוסיף
2 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה 180 גרם
להוסיף
כ-4 גזרים בנוניים מגורדים
1 תפוח מגורד
לערבב ולהוסיף
4 כפות צימוקים
3 כפות חמוציות יבשות
כ-70 גרם אגוזי מלך שבורים
1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
לערבב
לחלק לשתי תבניות אינגליש קייק עם נייר אפיה
או בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
לאפות בתנור חם
160 מעלות כ-40- 50 מעלות לפי הצורך
עד שבבדיקה קיסם יוצא יבש
אבל לא לייבש את העוגה
להכין ציפוי
לשים בקערה
2 מיכלי שמנת חמוצה באחוזי שומן
גבוהים , סך הכל 400 גרם
1 כפית תמצית וניל
3-4 כפות סוכר לבן
גרידת לימון קטן
1 כפית מיץ לימון ולערבב
כשהעוגה אפויה להוציא מהתנור
וישר לחלק את הציפוי ולמרוח על 2 העוגות
להחזיר לתנור בחום של 150 מעלות
לאפות כשלוש דקות
לקרר
ולשים עטוף במקרר
תרגום טקסטעבריאנגלית
טקסט מקור
החומריםלשים בקערה5 ביצים1 כפית תמצית ונילרבע כפית מלחחצי כוס פלסטיק סוכר חום דמררה70 גרםשלושת רבעי כוס פלסטיק סוכר לבן130 גרם1 כוס פלסטיק שמן קנולה 150 גרם1 כפית שטוחה קינמוןלערבבלהוסיף1 כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה1 כפית שטוחה אבקת אפייהלערבב ולהוסיף2 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה 180 גרםלהוסיףכ-4 גזרים בנוניים מגורדים1 תפוח מגורדלערבב ולהוסיף4 כפות צימוקים3 כפות חמוציות יבשותכ-70 גרם אגוזי מלך שבורים1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניללערבבלחלק לשתי תבניות אינגליש קייק עם נייר אפיהאו בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מלאפות בתנור חם160 מעלות כ-40- 50 מעלות לפי הצורךעד שבבדיקה קיסם יוצא יבשאבל לא לייבש את העוגהלהכין ציפוילשים בקערה2 מיכלי שמנת חמוצה באחוזי שומןגבוהים , סך הכל 400 גרם1 כפית תמצית וניל3-4 כפות סוכר לבןגרידת לימון קטן1 כפית מיץ לימון ולערבבכשהעוגה אפויה להוציא מהתנורוישר לחלק את הציפוי ולמרוח על 2 העוגותלהחזיר לתנור בחום של 150 מעלותלאפות כשלוש דקותלקררולשים עטוף ב
976 / 5,000
תוצאות התרגום
תוצאת התרגום
the materialsput in a bowl5 eggs1 teaspoon vanilla extractA quarter of a teaspoon of saltHalf a plastic cup of Demerara brown sugar70 gramsThree quarters of a plastic cup of white sugar130 grams1 plastic cup canola oil 150 grams1 flat teaspoon cinnamonto stiradd1 flat teaspoon baking soda powder1 flat teaspoon baking powdermix and add2 plastic cups sifted white flour 180 gramsaddAbout 4 grated Lebanese carrots1 grated applemix and add4 tablespoons of raisins3 tablespoons dried cranberriesAbout 70 grams of broken walnuts1 tablespoon instant vanilla pudding powderto stirDivide into two English cake pans with baking paperor in a round mold with a diameter of 24 cmBake in a hot oven160 degrees about 40-50 degrees as neededUntil a toothpick comes out dry when testedBut do not dry the cakemake a coatingput in a bowl2 containers of fat percentage sour creamtall, a total of 400 grams1 teaspoon vanilla extract3-4 tablespoons of white sugarZest of a small lemon1 teaspoon of lemon juice and mixWhen the cake is baked, take it out of the ovenAnd immediately divide the coating and spread on the 2 cakesReturn to the oven at 150 degreesBake for about three minutescoolAnd put it wrapped in the fridge
תגובות
הוסף רשומת תגובה