English recipe listed below
למלית פיטריות
4 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות
דקות וקצרות
2 סלסלות פיטריות טריות
חתוכות
לשים מחבת בחום הגז
להוסיף את הבצל ולטגן
עד שהבצל זהוב בערך כ-7 דקות
מידי פעם לערבב
להוסיף את הפטריות ולטגן בערך
כשתי דקות להוסיף מעט פלפל שחור
ניתן להוסיף מעט מלח לערבב
להוסיף 2 כפות פטרוזיליה לערבב
ולקרר
אופן ההכנה לשני מאפים
תכינו אותו דבר את המאפים ,ניתן להכין מאפים
יותר קטנים
לקחת בצק עלים
לחתוך לגודל של 35×30 סנטימטר
לחתוך לחצי
לשים בקצה הבצק
מלית פטריות ככף וחצי לכל אורך הבצק
לפזר מעל מעט גבינה פטה או גבינה
בולגרית מפוררת
לפזר מעל כעף גבינה צהובה מגורדת
או גאודה או מוצרלה
לפזר מעל מעט חתיכות גבינת עיזים ככפית
למתוח את החלק העליון של הבצק
לגלגל לרולדה צרה
למתוח את הרולדה שתיהיה יותר ארוכה
להדק שוליים
לגלגל לשבלול
למרוח למעלה מעט שמן זית
מי שרוצה שימרח ביצה
לפזר שומשום
לאפות בתנור חם 170 מעלות
כ-25-35 דקות
For mushroom stuffing
4 large onions cut into slices
Minutes and short
2 baskets of fresh mushrooms
cut off
Put a pan on the gas heat
Add the onion and fry
until the onion is golden about 7 minutes
occasionally mix
Add the mushrooms and fry for approx
After about two minutes, add a little black pepper
You can add a little salt to mix
Add 2 tablespoons of parsley and mix
and cool
Method of preparation for two pastries
Prepare the pastries in the same way, you can make pastries
smaller ones
Take puff pastry
Cut to a size of 35x30 centimeters
cut in half
Put on the edge of the dough
Mushroom filling about a tablespoon and a half for the entire length of the dough
Sprinkle some feta cheese or cheese on top
Crumbled Bulgarian
Sprinkle grated yellow cheese on top
Or Gouda or Mozzarella
Sprinkle a few pieces of goat cheese on top
Stretch the top of the dough
Roll into a narrow roll
Stretch the roll to be longer
Fasten hem
to roll into a snail
Spread a little olive oil on top
Anyone who wants to spread an egg
sprinkle sesame seeds
Bake in a hot oven at 170 degrees
About 25-35 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה