אצבעות דג סלמון קריספיים Crispy salmon fillet fingers

 








English recipe listed belw




בערך 1 קילו פילה דג

סלמון חתוך לרצועות בעובי של 1 סנטימטר נקי ומנוגב

לשים בקערה 1 ביצה

להוסיף 1 כף מי ברז

להוסיף כחצי כפית מלח 

ומעט פלפל שחור

להוסיף 2 כפיות חרדל דיז'ון

להוסיף עוד 1 כף מי ברז ולערבב

בצלחת שנייה לשים כחצי כוס קמח לבן

בקערה שלישית לשים

ככוס אחת פירורי לחם

להוסיף כחצי כפית שטוחה מלח

ומעט פלפל שחור

הוספי כארבע כפות שומשום ולערבב

ולפזר על הדג מלח

לגלגל את הדגים בקמח

לגלגל את הדג בביצה

ולאחר מכן לגלגל בפירורי הלחם

לשים מחבת על הגז 

לשים שמן קנולה בגובה של כשלוש מילמטר

כשהשמן חם לשים את דגי הסלמון ולטגן כשתי דקות מכל צד

לאחר כשתי דקות להפוך לצד השני לטיגון כשתיים שלוש דקות

לטגן על אש בינונית

להעביר לצלחת עם נייר מגבת


About 1 kilo of fish fillet
Salmon cut into strips 1 centimeter thick, clean and wiped
Put 1 egg in a bowl
Add 1 tablespoon of tap water
Add about half a teaspoon of salt
and a little black pepper
Add 2 teaspoons Dijon mustard
Add another 1 tablespoon of tap water and mix
In a second plate put about half a cup of white flour
Put in a third bowl
1 cup breadcrumbs
Add about half a flat teaspoon of salt
and a little black pepper
Add about four tablespoons of sesame seeds and mix
and sprinkle salt on the fish
Roll the fish in flour
Roll the fish in egg
and then roll in the breadcrumbs
Put a pan on the gas
Put canola oil at a height of about three millimeters
When the oil is hot, put the salmon and fry for about two minutes on each side
After about two minutes, turn the other side to fry for about two to three minutes
Fry on medium heat
Transfer to a plate with a paper towel
סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות