עוגת מיץ תפוזים גבוהה Tall orange juice cake

 











English recipe listed below

החומרים מדוד  במשקל או בכוס פלסטיק לשתייה קרה

כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס

מדידה בינלאומית


7 ביצים גדולות מופרדות לחלבונים וחלמונים


בקערת המיקסר לשים את החלבונים

בקערה שנייה לשים את החלמונים

להוסיף:

3/4 כוס סוכר -100 גרם

1/2 כוס שמן קנולה-70 גרם

1.1/3 כוס מיץ תפוזים-230 גרם

1 קליפת תפוז מגורדת.

1/4    כפית מלח

1 כפית תמצית וניל

1 שקית אבקת אפייה -10 גרם

3.1/2 כוסות קמח-לפני הניפוי -350  גרם


‐--------------------------------------------------------------

לערבב את החומרים לעיסה חלקה

את קערת המערבל עם החלבונים לשים במיקסר

עם בלון הקצפה 

להתחיל להקציף כשמתחיל להלבין להוסיף

סוכר בהדרגה

1 כוס סוכר -160 גרם

ולהקציף לקצף יציב


איך מערבבים את העיסות


לקחת את עיסה החלמונים ולשים חופן של

חלבונים מוקצפים ולערבב עם מרית

להוסיף עוד חופן גדולה חלבונים מוקצפית ולערבב בעטיפה

ולבסוף להוסיף את כל החלבונים ולערבב היטב


להעביר לתבנית אפייה אמריקאית אנג'ל קייק

24 ס"מ או תבנית אחרת לבחירתכם


לא לשמן אותה!

לשים את העיסה ליישר

לאפות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות

ולאפות כשעה שעה ועשרה דקות

לאחר שהעוגה מוכנה להפוך אותה עם התבנית

על קערה הפוכה 

לחכות שיתקרר ולחלץ אותה מהתבנית

לצלחת הגשה

עכשיו מכינים ציפוי טעים


לקחת 100 גרם אבקת סוכר

לערבב עם 2-3 כפות מיץ תפוז לערבב

לעיסה שדומה בסמיכות כמו דבש

לצפות מעל את העוגה

ולגרד מעל קצת קליפת תפוז או לימון


את שאר עיסת העוגה ניתן לאפות בתבנית אינגליש


The ingredients are measured by weight or in a plastic cup for a cold drink

A plastic cup is equal to three quarters of a cup

international measurement

7 large eggs separated

for proteins and yolks

Put the egg whites in the mixer bowl

Put the egg yolks in a second bowl

add:

3/4 cup of sugar - 100 grams

1/2 cup of canola oil - 70 grams

1.1/3 cup of orange juice - 230 grams

1 grated orange peel.

1/4 teaspoon of salt

1 teaspoon vanilla extract

1 bag of baking powder - 10 grams

3.1/2 cups of flour - before sifting - 350 grams

-------------------------------------------------  -------------

Mix the ingredients to a smooth paste

Put the mixing bowl with the egg whites in the mixer

with the whipped cream balloon

Start whipping when it starts to whiten add

sugar gradually

1 cup of sugar - 160 grams

and whip to a firm froth

How to mix the pulp

Take the egg yolk pulp and put a handful of

Whipped egg whites and mix with a spatula

Add another large handful of whipped egg whites and mix in the wrapper

And finally add all the egg whites and mix well

Transfer to an American angel cake baking pan
24 cm or another pattern of your choice

Don't oil her!

Put the pulp to straighten

Bake in an oven preheated to 150 degrees

and bake for about an hour and ten minutes

After the cake is ready turn it over with the mold

on an upside down bowl

Wait for it to cool and take it out of the mold

to a serving plate

Now prepare a delicious coating

Take 100 grams of powdered sugar

Mix with 2-3 tablespoons of orange juice and mix

A chew that closely resembles honey

Watch over the cake

And grate some orange or lemon peel on top

A site for purchasing an American cake mold,
But with a diameter of 20 cm

The rest of the cake batter can be baked in an English pan


תגובות