English recipe listed below
החומרים מדוד במשקל או בכוס פלסטיק לשתייה קרה
כוס פלסטיק שווה לשלושת רבעי כוס
מדידה בינלאומית
7 ביצים גדולות מופרדות לחלבונים וחלמונים
בקערת המיקסר לשים את החלבונים
בקערה שנייה לשים את החלמונים
להוסיף:
3/4 כוס סוכר -100 גרם
1/2 כוס שמן קנולה-70 גרם
1.1/3 כוס מיץ תפוזים-230 גרם
1 קליפת תפוז מגורדת.
1/4 כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
1 שקית אבקת אפייה -10 גרם
3.1/2 כוסות קמח-לפני הניפוי -350 גרם
‐--------------------------------------------------------------
לערבב את החומרים לעיסה חלקה
את קערת המערבל עם החלבונים לשים במיקסר
עם בלון הקצפה
להתחיל להקציף כשמתחיל להלבין להוסיף
סוכר בהדרגה
1 כוס סוכר -160 גרם
ולהקציף לקצף יציב
איך מערבבים את העיסות
לקחת את עיסה החלמונים ולשים חופן של
חלבונים מוקצפים ולערבב עם מרית
להוסיף עוד חופן גדולה חלבונים מוקצפית ולערבב בעטיפה
ולבסוף להוסיף את כל החלבונים ולערבב היטב
להעביר לתבנית אפייה אמריקאית אנג'ל קייק
24 ס"מ או תבנית אחרת לבחירתכם
לא לשמן אותה!
לשים את העיסה ליישר
לאפות בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות
ולאפות כשעה שעה ועשרה דקות
לאחר שהעוגה מוכנה להפוך אותה עם התבנית
על קערה הפוכה
לחכות שיתקרר ולחלץ אותה מהתבנית
לצלחת הגשה
עכשיו מכינים ציפוי טעים
לקחת 100 גרם אבקת סוכר
לערבב עם 2-3 כפות מיץ תפוז לערבב
לעיסה שדומה בסמיכות כמו דבש
לצפות מעל את העוגה
ולגרד מעל קצת קליפת תפוז או לימון
את שאר עיסת העוגה ניתן לאפות בתבנית אינגליש
The ingredients are measured by weight or in a plastic cup for a cold drink
A plastic cup is equal to three quarters of a cup
international measurement
7 large eggs separated
for proteins and yolks
Put the egg whites in the mixer bowl
Put the egg yolks in a second bowl
add:
3/4 cup of sugar - 100 grams
1/2 cup of canola oil - 70 grams
1.1/3 cup of orange juice - 230 grams
1 grated orange peel.
1/4 teaspoon of salt
1 teaspoon vanilla extract
1 bag of baking powder - 10 grams
3.1/2 cups of flour - before sifting - 350 grams
------------------------------------------------- -------------
Mix the ingredients to a smooth paste
Put the mixing bowl with the egg whites in the mixer
with the whipped cream balloon
Start whipping when it starts to whiten add
sugar gradually
1 cup of sugar - 160 grams
and whip to a firm froth
How to mix the pulp
Take the egg yolk pulp and put a handful of
Whipped egg whites and mix with a spatula
Add another large handful of whipped egg whites and mix in the wrapper
And finally add all the egg whites and mix well
Transfer to an American angel cake baking pan
24 cm or another pattern of your choice
Don't oil her!
Put the pulp to straighten
Bake in an oven preheated to 150 degrees
and bake for about an hour and ten minutes
After the cake is ready turn it over with the mold
on an upside down bowl
Wait for it to cool and take it out of the mold
to a serving plate
Now prepare a delicious coating
Take 100 grams of powdered sugar
Mix with 2-3 tablespoons of orange juice and mix
A chew that closely resembles honey
Watch over the cake
And grate some orange or lemon peel on top
A site for purchasing an American cake mold,
But with a diameter of 20 cm
The rest of the cake batter can be baked in an English pan
תגובות
הוסף רשומת תגובה