English recipe listed below
לתבשיל גרישה בורגול וירקות
לנקות 4 כוסות
בורגול גרישה 500 גרם 4 כוסות פלסטיק
לשתוף ולסנן 2 בצלים גדולים
לחתוך לקוביות קטנות 2 גזרים לחתוך
לקוביות קטנות לשים סיר על הגז
לשים 3 כפות שמן זית
לשים את הבצל והגזר
ולבשל בערך
כחמש דקות עד שהם יותר רכים
להכין 4 עגבניות חתוכות לקוביות
300 גרם גרגירי חומוס מבושלים מסוננים
להוסיף את גרגירי החומוס
והעגבניות ולבשל כשתי דקות
להוסיף את הבורגול ולערבב
להוסיף כ-כפית וחצי עד
2 כפיות מלח
להוסיף מעט פלפל שחור
להוסיף
5 כוסות פלסטיק מי ברז 750 גרם
להביא לידי רתיחה
לכסות ולבשל על אש קטנה כ-20 דקות
לתבשיל אפונה ברוטב עגבניות
לתבשיל אפונה
לשים בסיר 1 חבילה אפונה
קפואה 800 גרם
להוסיף 1 קופסה פטריות חתוכות 230 גרם
להוסיף 400 גרם עגבניות מרוסקות
או במקום 2 עגבניות
חתוכות לקוביות קטנות
1 כף ממרח עגבניות
להוסיף מעט פלפל שחור
1 כפית מלח
להוסיף 2 כפיות פפריקה מתוקה
להוסיף 2 כפות שמן זית
להוסיף מי ברז עד גובה האפונה
לבשל על אש בינונית כ-30 דקות
peas in tomato sauce
for pea stew
Put 1 package of peas in the pot
Frozen 800 grams
Add 1 box of cut mushrooms 230 grams
Add 400 grams of crushed tomatoes
Or instead of 2 tomatoes
cut into small cubes
1 tablespoon of tomato paste
Add a little black pepper
1 teaspoon of salt
Add 2 teaspoons of sweet paprika
Add 2 tablespoons of olive oil
Add tap water up to the height of the peas
Cook on medium heat for about 30 minutes
Grisha stew with bulgur and vegetables
Clean 4 glasses
Grisha bulgul 500 grams 4 plastic cups
Share and filter 2 large onions
Cut into small cubes 2 carrots cut
For small cubes put a pot on the gas
Put 3 tablespoons of olive oil
put the onion and carrot
and cook approx
About five minutes until they are softer
Prepare 4 diced tomatoes
300 grams of boiled and filtered chickpeas
Add the chickpeas
and the tomatoes and cook for about two minutes
Add the bulgur and mix
Add about a teaspoon and a half until
2 teaspoons of salt
Add a little black pepper
add
5 plastic cups of tap water 750 grams
bring to a boil
Cover and cook on low heat for about 20 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה