דילוג לתוכן הראשי

עוגת וניל לימון ואוכמניות Vanilla cake with blueberries without a mixer

 







English recipe listed below



לשים בקערה 130 גרם סוכר לבן


להוסיף 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם


להוסיף רבע כפית מלח

1 כפית תמצית וניל


להוסיף 50 גרם שמן קנולה או חמניות


להוסיף 3 ביצים


להוסיף 10 גרם אבקת אפייה


להוסיף קליפת לימון בינוני

ומיץ מחצי לימון

להוסיף כוס ושלושת רבעי

קמח לבן מנופה 175 גרם

לשים בתבנית עם נייר אפייה

רצוי תבנית עם תחתית מתפרקת

40×10 סנטימטר


אפיה בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקות


לציפוי לשים בסיר כשתי כפות

אוכמניות טריות או קפואות

כ-5 כפיות סוכר 

ולמעוך


לשים בצד לחמש דקות


להוסיף 2 מיכלי שמנת חמוצה

כ-400 גרם באחוזי שומן גבוהים ולערבב


אפשר במקום אוכמניות לשים 

ריבת דבדובנים או תות ולערבב


לקרם פרווה להקציף 250 שמנת צמחית להוסיף את האוכמניות והריבה

וכשהעוגה התקררה לצפות אותה בקרם


כשהעוגה יוצאת מהתנור

לשים ישר את ציפוי שמנת החמוצה

וליישר 

לשים בתנור 150 מעלות כשלוש ארבע דקות ולקרר

לשים במקרר עטוף

Put 130 grams of white sugar in a bowl

Add 1 container of cream to 250 grams of whipped cream


Add a quarter teaspoon of salt

1 teaspoon vanilla extract


Add 50 grams of canola or sunflower oil


Add 2 eggs


Add 10 grams of baking powder


Add the peel of a medium lemon


and juice from half a lemon


Add a cup and three quarters


Sifted white flour 175 grams


Put in a pan with baking paper


Preferably a mold with a collapsible bottom


40x10 centimeter


Bake in a hot oven at 160 degrees for about 40 minutes


For the coating, put about two tablespoons in the pot

Fresh or frozen blueberries

About 5 teaspoons of sugar

and crush


Set aside for five minutes

Add 2 containers of sour cream


About 400 grams of high fat percentage and mix


You can put blueberries instead

Cherry or strawberry jam and mix


For the fur cream, whip 250 vegetable cream and add the blueberries and the jam


And when the cake has cooled, cover it with cream


When the cake comes out of the oven


Put the sour cream coating straight on

and straighten

Put in the oven at 150 degrees for about three to four minutes and cool

put in the refrigerator wrapped






תרגום טקסט

עברית
אנגלית

טקסט מקור

לשים בקערה 130 גרם סוכר לבן להוסיף 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם להוסיף רבע כפית מלח 1 כפית תמצית וניל להוסיף 50 גרם שמן קנולה או חמניות להוסיף 3 ביצים להוסיף 10 גרם אבקת אפייה להוסיף קליפת לימון בינוני ומיץ מחצי לימון להוסיף כוס ושלושת רבעי קמח לבן מנופה 175 גרם לשים בתבנית עם נייר אפייה רצוי תבנית עם תחתית מתפרקת 40×10 סנטימטר אפיה בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקות לציפוי לשים בסיר כשתי כפות אוכמניות טריות או קפואות כ-5 כפיות סוכר ולמעוך לשים בצד לחמש דקות להוסיף 2 מיכלי שמנת חמוצה כ-400 גרם באחוזי שומן גבוהים ולערבב אפשר במקום אוכמניות לשים ריבת דבדובנים או תות ולערבב לקרם פרווה להקציף 250 שמנת צמחית להוסיף את האוכמניות והריבה וכשהעוגה התקררה לצפות אותה בקרם כשהעוגה יוצאת מהתנור לשים ישר את ציפוי שמנת החמוצה וליישר לשים בתנור 150 מעלות כשלוש ארבע דקות ולקרר לשים במקרר עטוף
840 / 5,000

תוצאות התרגום

תוצאת התרגום

Put 130 grams of white sugar in a bowl Add 1 container of cream to 250 grams of whipped cream Add a quarter teaspoon of salt 1 teaspoon vanilla extract Add 50 grams of canola or sunflower oil Add 3 eggs Add 10 grams of baking powder Add the peel of a medium lemon and juice from half a lemon Add a cup and three quarters Sifted white flour 175 grams Put in a pan with baking paper Preferably a mold with a collapsible bottom 40x10 centimeter Bake in a hot oven at 160 degrees for about 40 minutes For the coating, put about two tablespoons in the pot Fresh or frozen blueberries About 5 teaspoons of sugar and crush Set aside for five minutes Add 2 containers of sour cream About 400 grams of high fat percentage and mix You can put blueberries instead Cherry or strawberry jam and mix For the fur cream, whip 250 vegetable cream and add the blueberries and the jam And when the cake has cooled, cover it with cream When the cake comes out of the oven Put the sour cream coating straight on and straighten Put in the oven at 150 degrees for about three to four minutes and cool put in the refrigerator wrapped


תרגום טקסט

עברית
אנגלית

טקסט מקור

לשים בקערה 130 גרם סוכר לבן
להוסיף 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם להוסיף רבע כפית מלח 1 כפית תמצית וניל להוסיף 50 גרם שמן קנולה או חמניות להוסיף 3 ביצים להוסיף 10 גרם אבקת אפייה להוסיף קליפת לימון בינוני ומיץ מחצי לימון להוסיף כוס ושלושת רבעי קמח לבן מנופה 175 גרם לשים בתבנית עם נייר אפייה רצוי תבנית עם תחתית מתפרקת 40×10 סנטימטר אפיה בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקות לציפוי לשים בסיר כשתי כפות אוכמניות טריות או קפואות כ-5 כפיות סוכר ולמעוך לשים בצד לחמש דקות להוסיף 2 מיכלי שמנת חמוצה כ-400 גרם באחוזי שומן גבוהים ולערבב אפשר במקום אוכמניות לשים ריבת דבדובנים או תות ולערבב לקרם פרווה להקציף 250 שמנת צמחית להוסיף את האוכמניות והריבה וכשהעוגה התקררה לצפות אותה בקרם כשהעוגה יוצאת מהתנור לשים ישר את ציפוי שמנת החמוצה וליישר לשים בתנור 150 מעלות כשלוש ארבע דקות ולקרר לשים במקרר עטוף
840 / 5,000

תוצאות התרגום

תוצאת התרגום

Put 130 grams of white sugar in a bowl Add 1 container of cream to 250 grams of whipped cream Add a quarter teaspoon of salt 1 teaspoon vanilla extract Add 50 grams of canola or sunflower oil Add 3 eggs Add 10 grams of baking powder Add the peel of a medium lemon and juice from half a lemon Add a cup and three quarters Sifted white flour 175 grams Put in a pan with baking paper Preferably a mold with a collapsible bottom 40x10 centimeter Bake in a hot oven at 160 degrees for about 40 minutes For the coating, put about two tablespoons in the pot Fresh or frozen blueberries About 5 teaspoons of sugar and crush Set aside for five minutes Add 2 containers of sour cream About 400 grams of high fat percentage and mix You can put blueberries instead Cherry or strawberry jam and mix For the fur cream, whip 250 vegetable cream and add the blueberries and the jam And when the cake has cooled, cover it with cream When the cake comes out of the oven Put the sour cream coating straight on and straighten Put in the oven at 150 degrees for about three to four minutes and cool put in the refrigerator wrapped

תרגום טקswap_horiz

טקסט מקור

לשים בקערה 130 גרם סוכר לבן להוסיף 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם להוסיף רבע כפית מלח 1 כפית תמצית וניל להוסיף 50 גרם שמן קנולה או חמניות להוסיף 3 ביצים להוסיף 10 גרם אבקת אפייה להוסיף קליפת לימון בינוני ומיץ מחצי לימון להוסיף כוס ושלושת רבעי קמח לבן מנופה 175 גרם לשים בתבנית עם נייר אפייה רצוי תבנית עם תחתית מתפרקת 40×10 סנטימטר אפיה בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקות לציפוי לשים בסיר כשתי כפות אוכמניות טריות או קפואות כ-5 כפיות סוכר ולמעוך לשים בצד לחמש דקות להוסיף 2 מיכלי שמנת חמוצה כ-400 גרם באחוזי שומן גבוהים ולערבב אפשר במקום אוכמניות לשים ריבת דבדובנים או תות ולערבב לקרם פרווה להקציף 250 שמנת צמחית להוסיף את האוכמניות והריבה וכשהעוגה התקררה לצפות אותה בקרם כשהעוגה יוצאת מהתנור לשים ישר את ציפוי שמנת החמוצה וליישר לשים בתנור 150 מעלות כשלוש ארבע דקות ולקרר לשים במקרר עטוףlear
840 / 5,000

תוצאות  a bowl

Add 1 container of cream to 250 grams of whipped cream Add a quarter teaspoon of salt 1 teaspoon vanilla extract Add 50 grams of canola or sunflower oil Add 3 eggs Add 10 grams of baking powder Add the peel of a medium lemon and juice from half a lemon Add a cup and three quarters Sifted white flour 175 grams Put in a pan with baking paper Preferably a mold with a collapsible bottom 40x10 centimeter Bake in a hot oven at 160 degrees for about 40 minutes For the coating, put about two tablespoons in the pot Fresh or frozen blueberries About 5 teaspoons of sugar and crush Set aside for five minutes Add 2 containers of sour cream About 400 grams of high fat percentage and mix You can put blueberries instead Cherry or strawberry jam and mix For the fur cream, whip 250 vegetable cream and add the blueberries and the jam And when the cake has cooled, cover it with cream When the cake comes out of the oven Put the sour cream coating straight on and straighten Put in the oven at 150 degrees for about three to four minutes and cool put in the refrigerator wrapped




תגובות