עוגת וניל לימון ואוכמניות Vanilla cake with blueberries without a mixer
בתאריך
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
English recipe listed below
לשים בקערה 130 גרם סוכר לבן
להוסיף 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרם
להוסיף רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
להוסיף 50 גרם שמן קנולה או חמניות
להוסיף 3 ביצים
להוסיף 10 גרם אבקת אפייה
להוסיף קליפת לימון בינוני
ומיץ מחצי לימון
להוסיף כוס ושלושת רבעי
קמח לבן מנופה 175 גרם
לשים בתבנית עם נייר אפייה
רצוי תבנית עם תחתית מתפרקת
40×10 סנטימטר
אפיה בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקות
לציפוי לשים בסיר כשתי כפות
אוכמניות טריות או קפואות
כ-5 כפיות סוכר
ולמעוך
לשים בצד לחמש דקות
להוסיף 2 מיכלי שמנת חמוצה
כ-400 גרם באחוזי שומן גבוהים ולערבב
אפשר במקום אוכמניות לשים
ריבת דבדובנים או תות ולערבב
לקרם פרווה להקציף 250 שמנת צמחית להוסיף את האוכמניות והריבה
וכשהעוגה התקררה לצפות אותה בקרם
כשהעוגה יוצאת מהתנור
לשים ישר את ציפוי שמנת החמוצה
וליישר
לשים בתנור 150 מעלות כשלוש ארבע דקות ולקרר
לשים במקרר עטוף
Put 130 grams of white sugar in a bowl
Add 1 container of cream to 250 grams of whipped cream
Add a quarter teaspoon of salt
1 teaspoon vanilla extract
Add 50 grams of canola or sunflower oil
Add 2 eggs
Add 10 grams of baking powder
Add the peel of a medium lemon
and juice from half a lemon
Add a cup and three quarters
Sifted white flour 175 grams
Put in a pan with baking paper
Preferably a mold with a collapsible bottom
40x10 centimeter
Bake in a hot oven at 160 degrees for about 40 minutes
For the coating, put about two tablespoons in the pot
Fresh or frozen blueberries
About 5 teaspoons of sugar
and crush
Set aside for five minutes
Add 2 containers of sour cream
About 400 grams of high fat percentage and mix
You can put blueberries instead
Cherry or strawberry jam and mix
For the fur cream, whip 250 vegetable cream and add the blueberries and the jam
And when the cake has cooled, cover it with cream
When the cake comes out of the oven
Put the sour cream coating straight on
and straighten
Put in the oven at 150 degrees for about three to four minutes and cool
put in the refrigerator wrapped
תרגום טקסט
עברית
אנגלית
טקסט מקור
לשים בקערה 130 גרם סוכר לבןלהוסיף 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרםלהוסיף רבע כפית מלח1 כפית תמצית וניללהוסיף 50 גרם שמן קנולה או חמניותלהוסיף 3 ביציםלהוסיף 10 גרם אבקת אפייהלהוסיף קליפת לימון בינוניומיץ מחצי לימוןלהוסיף כוס ושלושת רבעיקמח לבן מנופה 175 גרםלשים בתבנית עם נייר אפייהרצוי תבנית עם תחתית מתפרקת40×10 סנטימטראפיה בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקותלציפוי לשים בסיר כשתי כפותאוכמניות טריות או קפואותכ-5 כפיות סוכרולמעוךלשים בצד לחמש דקותלהוסיף 2 מיכלי שמנת חמוצהכ-400 גרם באחוזי שומן גבוהים ולערבבאפשר במקום אוכמניות לשיםריבת דבדובנים או תות ולערבבלקרם פרווה להקציף 250 שמנת צמחית להוסיף את האוכמניות והריבהוכשהעוגה התקררה לצפות אותה בקרםכשהעוגה יוצאת מהתנורלשים ישר את ציפוי שמנת החמוצהוליישרלשים בתנור 150 מעלות כשלוש ארבע דקות ולקררלשים במקרר עטוף
840 / 5,000
תוצאות התרגום
תוצאת התרגום
Put 130 grams of white sugar in a bowlAdd 1 container of cream to 250 grams of whipped creamAdd a quarter teaspoon of salt1 teaspoon vanilla extractAdd 50 grams of canola or sunflower oilAdd 3 eggsAdd 10 grams of baking powderAdd the peel of a medium lemonand juice from half a lemonAdd a cup and three quartersSifted white flour 175 gramsPut in a pan with baking paperPreferably a mold with a collapsible bottom40x10 centimeterBake in a hot oven at 160 degrees for about 40 minutesFor the coating, put about two tablespoons in the potFresh or frozen blueberriesAbout 5 teaspoons of sugarand crushSet aside for five minutesAdd 2 containers of sour creamAbout 400 grams of high fat percentage and mixYou can put blueberries insteadCherry or strawberry jam and mixFor the fur cream, whip 250 vegetable cream and add the blueberries and the jamAnd when the cake has cooled, cover it with creamWhen the cake comes out of the ovenPut the sour cream coating straight onand straightenPut in the oven at 150 degrees for about three to four minutes and coolput in the refrigerator wrapped
תרגום טקסט
עברית
אנגלית
טקסט מקור
לשים בקערה 130 גרם סוכר לבן
להוסיף 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרםלהוסיף רבע כפית מלח1 כפית תמצית וניללהוסיף 50 גרם שמן קנולה או חמניותלהוסיף 3 ביציםלהוסיף 10 גרם אבקת אפייהלהוסיף קליפת לימון בינוניומיץ מחצי לימוןלהוסיף כוס ושלושת רבעיקמח לבן מנופה 175 גרםלשים בתבנית עם נייר אפייהרצוי תבנית עם תחתית מתפרקת40×10 סנטימטראפיה בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקותלציפוי לשים בסיר כשתי כפותאוכמניות טריות או קפואותכ-5 כפיות סוכרולמעוךלשים בצד לחמש דקותלהוסיף 2 מיכלי שמנת חמוצהכ-400 גרם באחוזי שומן גבוהים ולערבבאפשר במקום אוכמניות לשיםריבת דבדובנים או תות ולערבבלקרם פרווה להקציף 250 שמנת צמחית להוסיף את האוכמניות והריבהוכשהעוגה התקררה לצפות אותה בקרםכשהעוגה יוצאת מהתנורלשים ישר את ציפוי שמנת החמוצהוליישרלשים בתנור 150 מעלות כשלוש ארבע דקות ולקררלשים במקרר עטוף
840 / 5,000
תוצאות התרגום
תוצאת התרגום
Put 130 grams of white sugar in a bowlAdd 1 container of cream to 250 grams of whipped creamAdd a quarter teaspoon of salt1 teaspoon vanilla extractAdd 50 grams of canola or sunflower oilAdd 3 eggsAdd 10 grams of baking powderAdd the peel of a medium lemonand juice from half a lemonAdd a cup and three quartersSifted white flour 175 gramsPut in a pan with baking paperPreferably a mold with a collapsible bottom40x10 centimeterBake in a hot oven at 160 degrees for about 40 minutesFor the coating, put about two tablespoons in the potFresh or frozen blueberriesAbout 5 teaspoons of sugarand crushSet aside for five minutesAdd 2 containers of sour creamAbout 400 grams of high fat percentage and mixYou can put blueberries insteadCherry or strawberry jam and mixFor the fur cream, whip 250 vegetable cream and add the blueberries and the jamAnd when the cake has cooled, cover it with creamWhen the cake comes out of the ovenPut the sour cream coating straight onand straightenPut in the oven at 150 degrees for about three to four minutes and coolput in the refrigerator wrapped
תרגום טקswap_horiz
טקסט מקור
לשים בקערה 130 גרם סוכר לבןלהוסיף 1 מיכל שמנת לקצפת 250 גרםלהוסיף רבע כפית מלח1 כפית תמצית וניללהוסיף 50 גרם שמן קנולה או חמניותלהוסיף 3 ביציםלהוסיף 10 גרם אבקת אפייהלהוסיף קליפת לימון בינוניומיץ מחצי לימוןלהוסיף כוס ושלושת רבעיקמח לבן מנופה 175 גרםלשים בתבנית עם נייר אפייהרצוי תבנית עם תחתית מתפרקת40×10 סנטימטראפיה בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקותלציפוי לשים בסיר כשתי כפותאוכמניות טריות או קפואותכ-5 כפיות סוכרולמעוךלשים בצד לחמש דקותלהוסיף 2 מיכלי שמנת חמוצהכ-400 גרם באחוזי שומן גבוהים ולערבבאפשר במקום אוכמניות לשיםריבת דבדובנים או תות ולערבבלקרם פרווה להקציף 250 שמנת צמחית להוסיף את האוכמניות והריבהוכשהעוגה התקררה לצפות אותה בקרםכשהעוגה יוצאת מהתנורלשים ישר את ציפוי שמנת החמוצהוליישרלשים בתנור 150 מעלות כשלוש ארבע דקות ולקררלשים במקרר עטוףlear
840 / 5,000
תוצאות a bowl
Add 1 container of cream to 250 grams of whipped creamAdd a quarter teaspoon of salt1 teaspoon vanilla extractAdd 50 grams of canola or sunflower oilAdd 3 eggsAdd 10 grams of baking powderAdd the peel of a medium lemonand juice from half a lemonAdd a cup and three quartersSifted white flour 175 gramsPut in a pan with baking paperPreferably a mold with a collapsible bottom40x10 centimeterBake in a hot oven at 160 degrees for about 40 minutesFor the coating, put about two tablespoons in the potFresh or frozen blueberriesAbout 5 teaspoons of sugarand crushSet aside for five minutesAdd 2 containers of sour creamAbout 400 grams of high fat percentage and mixYou can put blueberries insteadCherry or strawberry jam and mixFor the fur cream, whip 250 vegetable cream and add the blueberries and the jamAnd when the cake has cooled, cover it with creamWhen the cake comes out of the ovenPut the sour cream coating straight onand straightenPut in the oven at 150 degrees for about three to four minutes and coolput in the refrigerator wrapped
תגובות
הוסף רשומת תגובה