פשטידת חציל על האש וגבינות מהירה Excellent grilled eggplant and cheese pie

 





English recipe listed below



לשים בקערה

1 מיכל גבינה לבנה 250 גרם

1 מיכל קוטג' 250 גרם

אפשר להכין רק מגבינה לבנה או

רק מקוטג'


להוסיף

חצי קופסה חציל קלוי על האש בערך 5 כפות

או במקום חציל מקופסה לקלות חציל גדול לקצץ ולהוסיף

50 גרם גבינה בולגרית מפוררת

100 גרם גבינה מוצרלה מגורדת


להוסיף כחצי כפית מלח

מעט פלפל שחור


להוסיף 2 כפות 

שמן זית

להוסיף

4 ביצים

להוסיף 3 כפות

 קמח לבן או 

פירורי לחם

לשמן תבנית 45×35 סנטימטר

לשים בתחתית בצק פילו

 או בצק עלים, 

מי שלא רוצה בצק בתחתית

שיפזר בתחתית 

כשלוש כפות פירורי לחם

לפזר מעל מעט

 גבינה מוצרלה

 מגורדת כ-50 גרם

לזלף מעט שמן זית

לאפות בתנור חם

160 מעלות כ-45 דקות


put in a bowl

1 container of white cheese 250 grams

1 cottage container 250 grams

You can make only white cheese or

just from cottage



add

Half a box of grilled eggplant, about 5 tablespoons

Or instead of eggplant from a box, lightly chop a large eggplant and add

50 grams of crumbled Bulgarian cheese

100 grams of grated mozzarella cheese



Add about half a teaspoon of salt

A little black pepper



add 2 tbsp

Olive oil

add

4 eggs

add 3 tbsp

 white flour or

Breadcrumbs

Grease a 45x35 cm pan

Put filo dough at the bottom

 or puff pastry,

Who doesn't want dough at the bottom

sprinkle on the bottom

About three tablespoons of bread crumbs

sprinkle over a little

 Mozzarella cheese

 grated about 50 grams

Drizzle a little olive oil

Bake in a hot oven

160 degrees for about 45 minutes

תגובות